Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autostradă din Anglia, închisă din cauza renilor. Șoferii au făcut haz de necaz: "Să le spună cineva că e cu trei săptămâni prea devreme"
WhatsApp
O autostradă cu două benzi din comitatul britanic Suffolk a fost blocată duminică de un "număr mare" de reni, provocând întârzieri majore. Animalele s-au aventurat pe A11, în apropierea localităţii Barton Mills, şi au blocat traficul în ambele direcţii, în jurul orei 15:20 GMT. 
Autostrada din Anglia, blocată de reni (sursa foto: edp24)

O șosea importantă din Suffolk a fost închisă pe ambele sensuri ieri, deoarece un "număr mare" de reni se plimbau pe acolo. Poliția a fost chemată la fața locului pe A11, în apropiere de Barton Mills, în jurul orei 15.20, unde a încercat apoi să prindă "renii".

Pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, o utilizatoare a declarat că a rămas blocată "mai bine de o oră" pe carosabil în timp ce renii încercau să fie prinși. Matt Liburn a întrebat pe X pe Autostrăzile Naționale: "Se poate deschide măcar o bandă?".

Autostrăzile Naționale a răspuns: "Din păcate, nu atunci când sunt animale vii care circulă. Acest lucru este pentru siguranța dumneavoastră".

Alți utilizatori de social media s-au grăbit să ridiculizeze situația. Un utilizator pe nume Blue Rebel a postat "Renii lui Moș Crăciun se plimbă", în timp ce un altul a spus "ar putea fi cel mai bizar motiv de închidere din istorie".

Un alt utilizator a scris: "Vorbești serios? Cineva să le spună că este cu trei săptămâni mai devreme". 

Renii au părăsit în cele din urmă drumul în jurul orei 17.20 și acesta a fost redeschis la scurt timp după aceea, au declarat oficialii.

Într-o actualizare pe X, fostul Twitter, National Highways East a confirmat că poliția a închis A11 "în ambele direcții între A1134 și A1101".

Nu există reni sălbatici în Anglia și nu este clar de unde au venit animalele, scrie msn.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel