Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autospecială SMURD, lovită de un tren de călători. Un paramedic este rănit grav
WhatsApp
Un accident rutier s-a produs, în această seară, la  Ulmeni, județul Maramureș.  O autospecială de Terapie Intensivă SMURD, la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost lovită de tren. 

Un echipaj SMURD care se deplasa la Ulmeni, la o pacienta în stop cardio-respirator, a fost lovit de tren la nivelul cu calea ferată.

Echipajul SMURD este format din trei persoane, un medic și doi paramedici, și era în misiune, spre un caz la Ulmeni. Autospeciala a fost lovită de trenul de călători Jibou-Baia Mare, transmite  emaramures.ro 

Cei trei au fost transportați la spitalul din Baia Mare. Unul dintre paramedici se află în stare gravă. 

Potrivit ISU Maramureș, echipaj ul SMURD TIM se deplasa către un caz la Ulmeni, la o pacientă în stop cardio-respirator.  „Primul echipaj s-a dus la un caz medical. Femeie în stop cardio-respirator. A solicitat sprijin de la un alt echipaj și acesta a fost lovit de tren. În autospeciala de terapie intensivă se află un medic, un paramedic și o asistentă medicală.

Medicul și cei doi paramedici au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigatii medicale. Se pare că unul dintre paramedici a suferit leziuni la nivelul picioarelor”, au spus reprezentanții ISU Maramureș. Pasagerii trenului personal Jibou – Baia Mare nu au fost răniți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel