Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar, în drum spre Belgia, oprit la frontieră. Ce au găsit polițiștii în podeaua mijlocului de transport
WhatsApp
În seara zilei de 7 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean român,  la volanul unui autocar ce efectua o cursă pe relaţia Republica Moldova - Belgia.
Autocar, în drum spre Belgia, oprit la frontieră. Ce au găsit polițiștii în podeaua mijlocului de transport

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu lucrători vamali, au descoperit aproximativ 10.000 de ţigarete, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în România, ascunse în podeaua autocarului pe care îl conducea.

În data de 07 aprilie, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, conducând un autocar ce efectua o cursă pe relaţia R.Moldova - Belgia.

În baza informaţiilor deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse, în spatele scaunului şoferului în podeaua autocarului, 9.800 de ţigarete (490 pachete de țigări).

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare totală de 6.958 de lei şi sancţionării contravenţionale a bărbatului cu amendă în valoare de 7.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel