Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar cu români, oprit la intrare în Germania. Un conațional a ajuns direct în arest
WhatsApp
Potrivit unui raport, la punctul de control A8, poliția federală a arestat, miercuri, mai multe persoane, care erau căutate cu mandate de arestare.  
Autocar cu români, oprit la intrare în Germania. Un conațional a ajuns direct în arest. Sursa: pnp.de

Miercuri dimineață, forțele de poliție federale au verificat pe Walserberg un autocar care venea din România.  După ce au verificat pasagerii, agenții au constatat că un bărbat era căutat cu mandat de arestare, emis de parchetul din Traunstein, pentru conducere fără permis.

Românul, în vârstă de 41 de ani, nu a putut plăti amenda de aproape 4.000 de euro care i-a fost aplicată. Prin urmare, Poliția federală l-a transportat într-o unitate de corecție, unde trebuie să rămână pentru următoarele 99 de zile, scrie pnp.de.

De asemenea, a fost verificat și un autocar care venea din Croația. La verificarea pasagerilor, ofițerii croați au constatat că există două mandate de arestare împotriva unui tânăr de 34 de ani. Parchetul din Stuttgart îl căuta pe bărbatul, acuzat de vătămare corporală și producerea mai multor pagube  materiale. Bărbatul și-a putut plăti amenda totală restantă de 1.200 de euro și polițitii i-au permis să-și continue călătoria.

 

Germania. Român, săltat din autocarul cu care venea din Franța

 

Un român de 54 de ani a fost săltat din autocarul cu care venea din Franța, imediat după ce a intrat în Germania, și dus direct la închisoare.

În această dimineață, în cadrul măsurilor de control și căutare intensificate în zona de frontieră cu Franța, a fost găsit un român în vârstă de 54 de ani.

Bărbatul a fost verificat de către ofițerii Poliției Federale într-un autocar din Kehl. Era în drum de la Paris la Budapesta.

Percheziția a scos la iveală un mandat de arestare pe numele său. El fusese condamnat la o amendă de 500 de euro sau la 50 de zile de închisoare ca pedeapsă înlocuitoare pentru plata frauduloasă a prestațiilor.

Bărbatul nu a avut posibilitatea de a plăti amenda și a fost dus la închisoare pentru a executa pedeapsa alternativă privativă de libertate.

În urmă cu o lună, tot în Germania, un microbuz plin cu români a fost tras pe dreapta, după ce autoritățile au constata că transportul era unul ilegal.

 

Microbuz plin cu români care se întorceau din Anglia, blocat în Germania. Totul era ILEGAL

 

Români într-un transport ilegal de persoane și mărfuri pe A61 în apropiere de Dannstadt, în Germania.

O patrulă a poliției rutiere din Ruchheim a observat duminică, pe A61, în apropiere de Dannstadt, un microbuz cu remorcă care transporta ilegal pasageri și mărfuri.

Polițiștii din Ruchheim a observat duminică, pe A61, în apropiere de Dannstadt, un microbuz cu remorcă care transporta ilegal persoane și mărfuri.

Potrivit poliției, un control de trafic a arătat că, pe lângă cei șapte pasageri, nenumărate bagaje urmau să fie transportate din Anglia în România.

Întrucât atât șoferul, cât și cel de-al doilea șofer nu aveau licențe internaționale pentru acest lucru, poliția a presupus că transportul era ilegal.

În plus, primul șofer nu a putut prezenta un permis de conducere valabil pentru remorcă.

Împotriva ambilor șoferi au fost inițiate proceduri preliminare și a fost confiscată o garanție de patru cifre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel