Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar, care se întorcea din Turcia, oprit în vama Giurgiu. Un pasager, luat la întrebări, după ce polițiști i-au văzut bagajele
WhatsApp
Polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe data de 19 septembrie, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia - România.

Cu această ocazie, au fost descoperite printre bagajele pasagerilor, mai multe pungi de culoare neagră. Acestea conţineau aproximativ 500 de articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 22 de ani, pasager al autocarului. Acesta a declarat autorităților faptul că a primit aceste produse de la un conaţional și a fost plătit cu suma de 300 de euro pentru a le aduce în România.

Articolele vestimentare, în valoare de aproximativ 100.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor. În prezent, atât față cetățeanul român cât și față de cel turc se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel