Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Reduceri speciale pentru cei vaccinați într-un bordel din Viena: „90% dintre angajate sunt românce frumoase“
WhatsApp
Un bordel din Viena, Austria, oferă clienților 30 de minute cu o „damă la alegere” în schimbul vaccinării împotriva COVID-19.  Patronul stabilimentului spune că „90% dintre angajate sunt românce frumoase“.

Un bordel din Viena oferă vaccinări împotriva COVID-19 și oferă, celor care acceptă, vouchere pentru o vizită gratuită la o „damă la alegere”.

Fun Palast speră să crească rata de vaccinare, precum și numărul de clienți care au scăzut din cauza pandemiei, potrivit Mail Online.

În schimbul unui vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute într-un „club de saună” cu o „doamna la alegere”.

Știrea a făcut deja înconjurul lumii. Peter Laskaris, patronul bordelului, a acordat un interviu exclusiv pentru “Adevărul”.

Un bordel din Viena oferă 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării

 

Peter Laskaris, managerul bordelului Fun Palast din Viena, speră ca graţie iniţiativei sale să crească rata de vaccinare şi în acelaşi timp să înregistreze şi o creştere a numărului de clienţi. Fun Palast este cel mai mare bordel din Austria, având o suprafaţă de 7.000 metri pătraţi. Peter Laskaris, care deţine bordeluri în mai multe locuri de pe glob, a explicat pentru „Adevărul” şi în ce constă reducerea aplicată clienţilor.

Concret, intrarea la bordel costă 100 de euro şi include saună, masaj şi 30 de minute de sex cu o fată la alegere. Cei care se vaccinează la bordel primesc un voucher de 40 de euro, ce asigură printre altele la saună, masaj şi bazin de înot. Relațiile sexuale nu sunt incluse în voucher, însă cei care vor şi o partidă mai trebuie să plătească 60 de euro.

„90% dintre angajate sunt românce frumoase“

 

 

Cum v-a venit ideea originală de a vaccina clienţii la bordel şi de a le oferi vouchere?

Noi noi suntem un bordel normal, precum de exemplu un club de noapte, Fun Palast este şi un club de sănătate şi ne-am gândit şi la comunitate când am lansat iniţiativa. Pentru noi această iniţiativă a fost un pas normal, pentru comunitatea din Viena este un pas foarte important şi util. Este foarte important ca tot mai mulţi oameni să se vaccineze pentru a se proteja de acest virus şi pentru a îi proteja pe cei din jurul lor. Din păcate, încă sunt foarte multe persoane nevaccinate în Austria, multe dintre ele fiind tineri migranţi. Iar aceştia reprezintă grupul nostru ţintă. În plus, suntem singurii unde se fac vaccinări până seara.

 

Aveţi şi clienţi români?

Avem clienţi de pe tot globul, iar printre aceştia se numără şi destui clienţi din România.

 

Fun Palast are şi angajate din România?

Da, chiar într-un procent foarte mare. 90% dintre angajatele noastre sunt din România. Româncele arată foarte bine şi vor să facă bani mulţi. O fată frumoasă şi implicată poate ajunge să câştige şi 15.000 de euro pe lună. România este o ţară cu multe femei şi fete foarte frumoase, iar asta se vede şi în rândul numeroaselor noastre angajate foarte apreciate de către clienţi. 

Continuarea  pe Adevărul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel