Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Răsturnare de situație în cazul românului care și-a atacat cu cuțitul soția și copiii. Incredibil ce făcuse cu câteva ore înainte
WhatsApp
Înarmat cu un cuțit, un bărbat, de origine română, în stare de ebrietate, și-ar fi amenințat, miercuri după-amiaza, soția și cei doi copii ai lor, de nouă și unsprezece ani, că îi va ucide. Evenimentul a avut loc în localitatea Feldbach (districtul de sud-est). După ce l-au arestat, polițiștii au constatat că românul mai făcuse o  victimă, un alt bărbat, de 95 de ani.

La 1 februarie, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 95 de ani și ar fi furat bani, rănindu-și victima în timpul jafului.  Polițiștii au concluzionat că suspectul din acest caz este chiar tatăl, de 40 de ani, care a fost arestat pe 2 februarie pentru violență în familie.

Alaltăieri, pe 2 februarie, poliția a fost informată de un apel anonim, în jurul orei 14.00, că un bărbat din Feldbach, în districtul din sud-estul Stiriei, își amenința familia cu un cuțit. 

Femeia, de 43 de ani, a reușit să fugă împreună cu cei doi minori de 9 și, respectiv, 11 ani. Când polițiștii, care au fost sesizați de un apelant anonim, au ajuns la adresa familiei, au văzut o femeie și un băiat fugind spre centrul orașului. Era mama româncă, în vârstă de 43 de ani, și fiul ei de 11 ani. Fiica de nouă ani a reușit să fugă singură la prieteni.

Bărbatul român, de 40 de ani, a fost arestat. Deoarece se afla sub influența alcoolului, românul nu a putut fi audiat, a transmis, joi, polițiștii.

 

Răsturnare de situație în cazul românului din Austria care și-a atacat cu cuțitul soția și copiii

 

Ajunși la domiciliul familiei de români, care locuiește doar de puțin timp în Feldbach, ofițerii l-au găsit doar pe bărbatul de 40 de ani agitat și  stare de ebrietate, scrie Tiroler Tageszeitung.

Oamenii legii i-au confiscat cuțitul, iar bărbatul a fost dus la închisoarea Graz-Jakomini din ordinul procurorului. Potrivit primelor cercetări, acesta este suspectat că și-ar fi bătut și amenințat cu un cuțit soția, în vârstă de 43 de ani, și cei doi copii minori.  

În cursul investigațiilor efectuate de poliția din Feldbach, polițiștii au observat asemănarea bărbatului de 40 de ani cu descrierea autorului unei victime în vârstă de 95 de ani. Cu o zi înainte, pe 1 februarie, bătrânul de 95 de ani a fost jefuit și rănit de o persoană necunoscută în propriul apartament, între orele 14.00 și 15.00.

Datorită muncii minuțioase de la locul faptei și a investigațiilor ulterioare, ofițerii au putut formula acuzații decisive împotriva bărbatului de 40 de ani în timpul interogatoriului. Acestea l-au determinat pe suspect să mărturisească faptul că a intrat în casa bătrânului de 95 de ani și a furat bani. Cu toate acestea, el a negat că i-ar fi smuls și poșeta bărbatului și că l-ar fi împins la pământ. După finalizarea cercetărilor, suspectul va fi trimis la închisoarea Graz-Jakomini. Se aplică prezumția de nevinovăție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel