Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. O româncă și-a înjunghiat partenerul: ”Nu intenționam să-l omor”
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 32 de ani, este suspectată că și-a înjunghiat partenerul, de 51 de ani, cu un cuțit, luni seara, la Graz. Suspecta se află în arest, însă ea neagă că ar fi vrut să îl ucidă.

În jurul orei 21.30, ofițerii au ajuns la locul faptei, din Anton-Kleinoscheg-Straße, Graz, unde l-au întâlnit pe bărbatul rănit, în vârstă de 51 de ani.

Acesta a declarat că partenera sa l-a înjunghiat cu un cuțit. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost înjunghiat în partea superioară a corpului și a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Graz, unde a trebuit să fie operat. Potrivit medicilor care îl tratează, nu există niciun pericol pentru viața sa în acest moment.

Femeia suspectă, o româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată. În timpul interogatoriului, aceasta și-a recunoscut faptele, dar a negat orice intenție de a-și ucide partenerul.

Între timp, arma crimei a fost recuperată - cuțitul a fost înfășurat în hârtie de bucătărie și aruncat la o groapă de gunoi. Procuratura din Graz a dispus ca femeia de 32 de ani să fie trimisă la închisoarea Graz-Jakomini, scrie ORF.

 

Un român și-a omorât iubita și s-a plimbat cu trupul neînsuflețit pe banchetă

 

Un caz la fel de șocant a avut loc și în Germania, unde un român, în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat în fața judecătorilor în dosarul uciderii iubitei lui, în vârstă de 49 de ani, în Reichenau, landul Baden-Württemberg, Germania.

Inculpatul român, despre care se spune că și-ar fi ucis fosta iubită cu multiple lovituri de cuțit în dimineața zilei de 14 iulie 2021, a fost condus din nou în sala de judecată. Suspectul a urmărit ceea ce se întâmplă, în tăcere și în cea mai mare parte nemișcat, conectat prin căști la ce traduce interpretul. 

În autovehiculul propriu-zis, găsit la ieșirea de pe autostradă Engen, erau urme clare de sânge de la românca care zăcea în spatele scaunului șoferului, dar și de la învinuit, care a vrut să-și ia viața tăindu-se la gât. După cum arată un raport citit de judecătorul Jann, pe cuțitul cu lama de 11 cm se afla sângele fostului partener și al acuzatului. Un raport suplimentar nu a găsit nicio dovadă de consum de alcool, droguri sau medicamente în nici unul dintre cele două cazuri.

Potrivit fostei sale proprietare, între român și iubita lui existau tensiuni și certuri de mult timp.

Mai sunt încă trei zile de proces. Verdictul urmează să fie pronunțat pe 27 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel