Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. O îngrijitoare româncă, prinsă cu zeci de bijuterii furate într-un sac de gunoi: „Bonus“ de la asistați
WhatsApp
O îngrijitoare româncă a fost prinsă de polițiștii din Austria cu zeci de bijuterii furate ascunse în salteaua camerei ei. Bijuteriile fuseseră furate de la cei pe care era angajată să îi asiste.

Îngrijitoarea româncă în vârstă de 43 de ani a fost arestată de polițiștii austrieci după ce, în urma unei percheziții în camera în care locuia din Eberndorf (Carintia), au fost găsite zeci de bijuterii furate. Ofițerii au găsit în total 39 de bijuterii pe care ea le-a furat începând cu luna octombrie. 

Au fost confiscate ceasuri, lanțuri de aur, inele de aur, cercei  și altele asemenea; femeia ascunsese bijuteriile într-o pungă de gunoi, sub o saltea. 11 dintre bijuteriile furate îi aparțineau unui bărbat din Burgenland, unde fusese angajată de la mijlocul lunii octombrie până pe 11 noiembrie. Un alt lanț de aur îi aparținea chiar femeii care o îngrijește în prezent. polițiștii urmează să stabilească originea celorlalte bijuterii.

Femeia a fost arestată și dusă la Centrul de Detenție al Poliției din Klagenfurt, unde va rămâne în arest până va fi emisă interdicția de ședere și deportarea ei în România. Cuantumul prejudiciului este încă necunoscut, dar este probabil că se ridică la câteva mii de euro, potrivit Krone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel