Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. O îngrijitoare româncă a trăit coșmarul vieții ei după ce casa în care lucra a luat foc: O persoană a murit
WhatsApp
O îngrijitoare româncă, în vârstă de 60 de ani, a trăit coșmarul vieții ei după ce casa în care avea grijă de pensionar a luat foc cu ei în interior, în Graz, Austria.
Austria. O îngrijitoare româncă a trăit coșmarul vieții ei după ce casa a luat foc: O persoană a murit

În noaptea de miercuri spre joi, pompierii au intervenit în cartierul Sf. Petru din Graz unde o casă a luat foc. Un pensionar, în vârstă de 85 de ani, și îngrijitoarea româncă a acestuia au fost salvați.

Pompierii au găsit rămășițe umane la parterul unde a izbucnit incendiul. Identitatea cadavrului este încă neclară.

 

Pensionarul și îngrijitoarea româncă au ieșit pe balcon

 

Flăcările s-au răspândit rapid în interiorul casei până la etajul superior și până la grilajul acoperișului. A fost un incendiu grav, izbucnit la scurt timp după ora 03:00. Pensionarul și îngrijitoarea româncă, de spaimă, au ieșit imediat pe balcon și au așteptat pompierii să îi salveze.

Pompierii i-au putut scoate afară cu hote speciale cu filtru, iar salvarea i-a adus cu răni grave la Spitalul Regional Graz.

În timp ce serviciile de urgență au încercat să îmblânzească flăcările și chiar au fost nevoiți să deschidă acoperișul pe o suprafață mare, au descoperit și rămășițe umane în zona incendiului. O salvare a persoanei a fost imposibilă. Potrivit polițiștilor, identitatea victimei arse grav nu a fost încă stabilită, parchetul a dispus efectuarea necropsiei cadavrului. 

Pompierii profesioniști din Graz au fost nevoiți să rămână ore întregi la fața locului din cauza flăcărilor mari și a lucrărilor de securitate după ce incendiul a fost stins.

Daunele aduse casei sunt probabil enorme. Cercetările pentru stabilirea cauzei incendiului sunt în derulare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel