Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. O îngrijitoare româncă a tăiat-o cu două cuțite pe bătrâna de care avea grijă: „Ești un diavol!”. I-a lăsat cuțitul în stomac și a plecat să fumeze o țigară
WhatsApp
O îngrijitoare româncă, în vârstă de 40 de ani, ar fi încercat să o ucidă pe pensionara de care avea grijă, în vârstă de 51 de ani, în Austria. Femeia a apărut astăzi în fața magistraților.
Foto ILUSTRATIV

„O să mă omoare!”, ar fi strigat victima, care stătea întinsă în pat, paralizată pe o parte. Ea a reușit să sune după ajutor după un atac cu cuțitul produs de către îngrijitoarea româncă.

Rudele alarmate au găsit-o pe pensionară sângerând din cauza numeroaselor tăieturi de cuțit, în apartamentul ei din Albrechts. Îngrijitoarea româncă a fost găsită confuză și și-a petrecut zilele până la proces în îngrijirea psihiatrică din Mauer.

„Ești un diavol foarte rău, ar trebui să fii înjunghiat!”, i-ar fi spus românca, după care s-a așezat pe victima care stătea întinsă în pat și i-a tăiat tot corpul cu două cuțite. Apoi i-ar fi băgat un cuțit în stomac, a lăsat cuțitul blocat acolo și a mers să fumeze o țigară. Victima a folosit acel moment pentru a suna și pentru a cere ajutor.

 

Românca suferă de schizofrenie paranoică

 

După ce a fumat o țigară, îngrijitoarea româncă s-a întors și a scos cuțitul din stomacul pensionarei și a intrat pe hol cu armele albe când au sosit rudele alarmate, a explicat procurorul.

Conform expertizei unui expert psihiatric, românca a avut tentativa de crimă în timp ce se afla sub influența unei boli psihice profunde (schizofrenie paranoică).

„Am vrut doar să o ajut și am scos cuțitul”, a declarat românca, iar aceasta a negat tentativa de crimă.

Juriul a găsit-o, astăzi, pe îngrijitoarea româncă bolnavă vinovată de tentativa de crimă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel