Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Muncitor român, rănit grav în timp în timp ce tăia un trunchi de copac
WhatsApp
Un muncitor român a fost victima unui accident de muncă în timp ce executa niște lucrări forestiere în municipiul Sillian.
Austria. Muncitor român, rănit grav în timpul unor lucrări forestiere.

Evenimentul a avut loc pe 13 aprilie, în jurul orei 14.30. Un muncitor român, de 21 de ani, s-a rănit grav în timp ce tăia un trunchi de copac cu un ferăstrău cu lanț. Trunchiul i-a căzut peste mâna dreaptă și l-a rănit grav.

Bărbatul a coborât singur până la cea mai apropiată potecă forestieră, iar colegii de muncă au chemat ajutoare. Muncitorul român a ajuns la spitalul din Lienz, unde a primit îngrijiri medicale, scrie  dolomitenstadt.at.

În Abfaltersbach, un alt tânăr, de 26 de ani, din Tirolul de Est a fost rănit și el, în timp ce tăia grinzile de lemn dintr-o hală. Din motive necunoscute, ferăstrăul circular a căzut din mână și a lovit coapsa dreaptă a bărbatului cu lama care rula. Și acest muncitor a fost internat la spitalul din Lienz.

Tot mai multe accidente de muncă în care sunt implicați muncitori români, se produc în Austria.

Muncitor român, mort în Austria. Bărbatul de 39 de ani a fost strivit și n-a avut nicio șansă

 

Un muncitor român a murit în Austria,  pe 8 februarie, după ce excavatorul în care se afla s-a răsturnat. Bărbatul avea doar 39 de ani. Acesta este al treilea incident mortal în care sunt implicați românii care lucrează în companiile de exploatare a lemnului din Austria.

Un român în vârstă de 39 de ani a murit într-un accident de muncă în timpul lucrărilor forestiere la St. Stefan ob Leoben, în landul Stiria. Potrivit primelor informații, românul a vrut să scoată ramuri cu un excavator cu șenile, însă utilajul s-a răsturnat și a murit pe loc.

Românul n-a avut nicio șansă, sfârșind strivit sub excavator  Potrivit publicației OE24.at, incidentul s-a petrecut pe 8 februarie. Românul, care locuia în districtul Bruck-Mürzzuschlag, muncea alături de colegii săi pentru a scoate ramurile unor copaci cu un excavator.

Cel mai probabil, utilajul a fost ghidat prea departe față de marginea drumului, astfel că excavatorul a pierdut aderența și s-a prăbușit  Un coleg de serviciu a auzit zgomotul și a descoperit corpul neînsuflețit al bărbatului de 39 de ani la scurt timp. El a anunțat serviciile de urgență.

Au fost mobilizate detașamentele de pompieri Lobming și St. Stefan și elicopterul de salvare C17, însă medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Muncitorul a murit pe loc din cauza rănilor grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel