Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Îngrijitoarele românce, petiție împotriva carantinei: „Dorim să fim scutite de izolare!”
WhatsApp
Îngrijitoarele românce din Austria au lansat o petiție prin care vor să ceară să fie scutite de izolare și să fie acceptată testarea la graniță. 
Italia. Badantă româncă condamnată, după ce a furat bijuterii și bani în valoare de 50.000 de euro de la o bătrână / FOTO ILUSTRATIV

„Dorim să fim scutite de IZOLARE. Suntem mii de îngrijitoare care dorim să fim scutite de IZOLARE, destul facem izolare la pacienți, dorim să se accepte testele din Austria sau să putem fi testate la graniță”, se arată în petiția lansată de românce.

Totodată, pe rețelele sociale sunt zeci de mesaje prin care româncele sunt îndemnate să semneze petiția.

„Fetelor, dacă nu vreți să stați în izolare, semnați petiția. Din 50.000 îngrijitoare, doar 1.600 au semnat? Să înțeleg că restul de peste 48.000 vă doriți izolarea? Dacă nu, vă rog puneți mâna și semnați, nu să vă plângeți apoi când veniți în țară, că două săptămâni vă uitați pe geam afară, ca un pisic de apartament. Sunteți mii și zeci de mii de îngrijitoare pe grupuri, mai mare rușinea ca la o petiție pentru toți îngrijitorii, să se strângă doar vreo 1600 semnături. Respect!”, este unul dintre mesaje.

Petiția a fost lansată ieri și a adunat până la ora publicării articolului peste 1.600 de semnături.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel