Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Mamă româncă, oprită de polițiști după ce a fost văzută că butona telefonul: Copilul nu era asigurat, iar mașina avea defecțiuni grave
WhatsApp
Un autoturism românesc cu un total de șapte defecte tehnice a fost scos de pe carosabil, în această dimineață, de polițiștii din Austria.

În jurul orei locale 08:00, ofițerii de la inspecția poliției Karlauerstrasse au observat un autoturism cu numere de înmatriculare românești în intersecția Eggenberger Gurtel – Josef-Huber-Gasse. Pentru că șoferița româncă, în vârstă de 25 de ani, care locuiește în Graz, Austria, butona telefonul mobil, a fost oprită și supusă unui control. Poliția a observat mai apoi un copil de doi ani care nu era asigurat pe bancheta din spate.

Austria. Român, rănit grav, după ce a lovit frontal o mașină care circula pe contrasens

În plus, la vehicul au fost găsite numeroase defecte grave. Printre altele, brațul stâng de pe puntea din spate ruginise, motiv pentru care întreaga suspensie a roții din spate stânga risca să se rupă. S-a determinat un efect de frânare redus pe puntea din față deoarece nu mai era nevoie de frânare pe plăcile suport. În plus, s-a dovedit că înmatricularea autovehiculului a fost deja retrasă și, prin urmare, nu exista o acoperire de asigurare.

Tânăra româncă de 25 de ani a spus că vehiculul îi aparține iubitului ei și că nu știa despre defecțiunile autoturismului.

Austria. Româncă, moartă după un accident teribil: A intrat cu mașina într-un camion

 

Austria. Româncă, moartă după ce a fost lovită de un roller coaster

 

O româncă, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a fost lovită de un vagon, la începutul lunii aprilie, în parcul de distracții „Five Looping” din Viena, Austria. Orice ajutor a venit prea târziu pentru ea. 

Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 20:25, atunci când vizitatorii din cartierul Prater, acolo unde este acum parcul de distracții „Five Looping”, au tras un semnal de alarmă la o casierie a „Olympia Loopings” după ce au văzut românca la pământ, că nu se mișcă. Salvarea a fost solicitată imediat, în timp ce vizitatorii din parcul de distracții au acordat primul ajutor. Pentru românca de 30 de ani, însă, orice ajutor a venit prea târziu. 

Austria. Un român a atacat mai mulți pasageri în metroul din Viena și a băgat un polițist în spital

După cum au arătat până în acest moment investigațiile, românca, angajată în parcul de distracții, ar fi fost probabil lovită de un tren care se apropia într-o zonă periculoasă, izolată. A fost exclusă o defecțiune tehnică. Acest lucru a fost confirmat și de Otto Barth, proprietarul roller coaster-ului.

Potrivit martorilor, trenul se afla în ultima curbă. Acolo, se pare că românca a vrut să facă drumul mai scurt până la toaletă, a pășit pe sub roller coaster și a suferit răni mortale la cap. „Dacă ar fi așteptat cinci secunde, ar fi fost în viață”, a spus un martor.

Întrebat dacă vede „eroarea umană” drept cauza accidentului, Dietmar Klose, șeful departamentului MA 36 pentru tehnologie comercială, pompieri și evenimente a precizat: „cei doi angajați ai noștri au văzut sistemul astăzi la fața locului și nu au existat probleme tehnice”. Inspectoratul Muncii a refuzat să comenteze ancheta în curs.

Austria. Un român beat a intrat cu furgoneta într-un camion. Ambii șoferi sunt angajați la Amazon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel