Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Au mers după ciuperci, dar au ajuns în Ucraina. Păţania a doi tineri, reținuți de poliţiştii de frontieră 
WhatsApp
Doi tineri au fost reținuți de către angajații din Direcția regională Sud a Repubicii Modlova, după ce au traversat ilegal frontiera moldo-ucraineană. Incidentul a avut loc, ieri, 27 octombrie curent. 
vama_moldova_ucraina_ciuperci

Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca, aflându-se pe sectorul de responsabilitate, a fost alertată de prezența a două persoane, care se deplasau din Ucraina spre interiorul țării. Polițiștii de frontieră au monitorizat acțiunile acestora, iar ulterior au întreprins toate măsurile necesare de reținere.

Întrebați ce caută în zona de frontieră, tinerii au spus că s-au pornit la strâns ciuperci fără să-și dea seama că trecuse graniţa moldo-ucraineană. Din primele cercetări s-a constatat că tinerii erau locuitori ai orașului Basarabeasca, în vârstă de 25 și 30 de ani.

În urma audierilor s-a întocmit process verbal de constatare a trecerii ilegale a frontierei de stat, iar cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră SPF Basarabeasca conform art. 362 al.(1) Cod Penal al Republicii Moldova.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel