Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Au închiriat o locație superbă pentru nuntă, dar când au ajuns era închisă: „Am crezut că s-au răzgândit”
WhatsApp
După opt ani de logodnă, doi tineri de 33 de ani din Siracuza, stabiliți în regiunea Torino, au decis să-și unească destinele pe 6 iulie într-o fermă pitorească situată în apropierea faimoasei Palazzina di Caccia din Stupinigi. Planurile lor meticuloase au fost, însă, năruite când au ajuns la locație și au găsit porțile închise.
Au închiriat o locație superbă pentru nuntă, dar când au ajuns era închisă: „Am crezut că s-au răzgândit” - VIDEO / Foto: Unsplash

Cei doi, dornici să-și înceapă viața împreună, plănuiseră o ceremonie civilă restrânsă, cu aproximativ 20 de invitați. Corriere della Sera a relatat detaliile neplăcutei întâmplări.

„Stupinigi este locul nostru de suflet, am început procedurile în decembrie și am stabilit data. În aprilie, am fost să vizităm domeniul, am precizat că nu suntem interesați de decorațiuni florale și am confirmat data de 6 iulie”, au povestit mirii.

De atunci și până în ziua cea mare, cuplul nu a mai avut niciun contact cu organizatorii de la asociația „Stupinigi è”, care gestionează locația. „Primisem o confirmare prin e-mail și nu aveam niciun alt motiv să contactăm asociația, care de altfel nu ne-a căutat niciodată. Am plătit factura de 500 de euro la municipalitatea din Nichelino, care a confirmat prezența unui reprezentant al administrației”, au explicat tinerii.

 

Mare dezamăgire în ziua nunții 

 

Ferma, care ar fi trebuit să găzduiască evenimentul, era închisă și nu era nimeni acolo să îi întâmpine. Punctuală pentru ora de începere a ceremoniei, viceprimarul Carmen Bonino a sosit la fața locului, purtând eșarfa tricoloră. Văzând situația, Bonino a organizat rapid ceremonia în Sala Consiliului din Nichelino.

„Am ținut ceremonia, evident cu întârziere. Mi-am cerut scuze miresei și mirelui, doi oameni drăguți, care vor primi, evident, rambursarea taxei”, a explicat viceprimarul. „A fost o neînțelegere gravă care nu a fost din vina noastră, ne vom asigura că nu se va mai întâmpla niciodată”.

În ciuda asigurărilor oferite de autorități, cei doi tineri au dorit explicații suplimentare de la asociația „Stupinigi è”. În fața viceprimarului, asociația a susținut că nu a mai auzit de miri după prima confirmare.

„Nu s-a mai auzit niciodată de ei”, a declarat asociația. Această justificare a provocat furia celor doi.

„Am primit scuze prin e-mail, dar nicio altă explicație. Ne pare foarte rău pentru acest lucru. Toată lumea poate face greșeli, este suficient să o recunoaștem”, au declarat ei.

Președintele asociației, Ernesto Bertola, și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. „Ne-am fi așteptat ca mirii să se facă auziți pentru pregătiri, la urma urmei noi doar închiriem locul”, a precizat Bertola. „Am crezut că s-au răzgândit, dar în orice caz ne-am cerut scuze”.

Cu toate acestea, tinerii nu au lăsat incidentul să le umbrească complet bucuria. Pe 6 septembrie, la două luni după incidentul nefericit, cuplul va celebra din nou căsătoria printr-o ceremonie simbolică în provincia Catania, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Această a doua ceremonie va reprezenta o nouă șansă pentru tineri de a-și sărbători iubirea așa cum și-au dorit inițial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel