Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români au fost prinși în timp ce încercau să fure portofelul unui străin în Tenerife
WhatsApp
Doi români au fost prinși în timp ce încercau să fure portofelul unui străin în Tenerife, Spania. Garda Civilă i-a arestat pe cei doi presupuși autori ai furtului din Granadilla.
Spania. Doi români au fost prinși în timp ce încercau să fure portofelul unui străin în Tenerife

Agenți ai Gărzii Civile, în cadrul Operațiunii Dunărea, au procedat la arestarea a două persoane în vârstă de 26 și 32 de ani, de naționalitate română cu domiciliul în Palma de Mallorca și respectiv Vilaflor, cercetate pentru o infracțiune de furt.

Faptele s-au petrecut în timp ce ofițerii Gărzii Civile se aflau la datorie în municipiul Granadilla, când au surprins două persoane în timp ce sustrăgeau din neatenție portofelul unui străin, care l-a recunoscut ca fiind al său. Ca urmare, agenții au procedat la arestarea ambelor persoane.

Persoanele reținute, împreună cu actele de procedură, au fost predate Tribunalului de Instrucție din Granadilla de Abona.

Vezi și: „Un jaf suprarealist”, în Spania. Taximetrist român, seară de coșmar după ce a oprit într-o benzinărie: Ce a putut să-i facă clientul german

 

Alte două persoane au fost arestate pentru furt, de asemenea


În cadrul unui alt serviciu, agenții din zona de investigații a Postului Principal din La Victoria au procedat la cercetarea a două persoane de 45 și 46 de ani, domiciliate în La Victoria și Santa Úrsula, pentru furtul a 650 de euro din casa de marcat a unei unități comerciale.

Modul de operare pe care l-au folosit a fost acela de a distrage atenția angajaților din unitatea aleasă, în timp ce un alt infractor a reușit cu abilitate să deschidă casa de marcat și să fure banii din interior. Suspecții au numeroase dosare la poliție pentru fapte similare.

Procedurile au fost transmise Tribunalului La Orotava din La Orotava, conform presei italiene.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al citiorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel