Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit în avion pe durata zborului
WhatsApp
O aeronavă Turkish Airlines care zbura pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgenţă, marţi după-amiază, pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti, întrucât un pasager avea probleme medicale.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Pasagerii vor fi debarcaţi.

„O aeronavă aparţinând companiei Turkish Airlines a aterizat astăzi, 9 august, pe aeroportul Henri Coandă, întrucât unul dintre pasageri avea probleme medicale. Aterizarea s-a efectuat la ora 14.58 şi, imediat, la bord au urcat echipajul medical al aeroportului şi un echipaj SMURD; a fost aplicată procedura standard de resuscitare asupra pacientului. Ulterior, pasagerul a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava, de tip Boeing 777, făcea o cursă pe ruta Miami - Istanbul şi avea la bord 234 de pasageri, informează Știrile PRO TV. Conform sursei citate, pasagerii vor fi debarcaţi, aceştia urmând să fie asistaţi de reprezentanţii companiei aeriene şi ai agentului de handling.

 

Vezi și 

 

Pasager mort în toaleta avionului. Alexandru a fost găsit de stewardese inconștient

 

Un pasager, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort în toaleta unui avion, la scurt timp după ce aeronava decolase din stațiunea egipteană Sharm el-Sheikh, având ca destinație orașul Samara, din sud-vestul Rusiei.

Se crede că pasagerul de la bordul avionului s-a sinucis în toaletă, a informat presa internațională astăzi.

Însoțitorii de zbor l-au descoperit pe bărbat inconștient în toaleta avionului la scurt timp după decolarea zborului S7 Airlines din stațiunea Sharm el-Sheikh către orașul Samara, din sud-vestul Rusiei. Comandantul zborului a efectuat o aterizare de urgență la Cairo, unde medicii au încercat fără succes să resusciteze pacientul.

Rossia Samara a relatat că trupul bărbatului de 48 de ani a fost repatriat la bordul aceluiași avion.

Pasagerul a fost identificat drept Alexandru, în vârstă de 48 de ani, potrivit canalului de știri "Baza Telegram", despre care se crede că ar avea legături în serviciile de securitate. Acesta a raportat, fără a cita surse, că pasagerul s-ar fi spânzurat cu o curea de la o geantă.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel