Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atenție șoferi: Traficul va fi îngreunat două zile la PTF Giurgiu-Ruse
WhatsApp
Prin Punctul de frontieră de la Giurgiu, traficul ar putea fi perturbat de un protest al societății civile bulgare în zona sensului giratoriu de lângă Ruse-Giurgiu.
Atenție șoferi. Traficul va fi îngreunat două zile la PTF Giurgiu-Ruse

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu anunță că a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele 11 și 12 noiembrie, între orele 10.00 și 13.00, va avea loc un protest al societății civile bulgare în zona sensului giratoriu din imediata apropiere a PTF Ruse-Giurgiu.

Protestul ar putea afecta circulația mașinilor, iar polițiștii de frontieră au luat măsuri.

„Având în vedere că există posibilitatea ca traficul prin P.T.F Giurgiu să se desfășoare cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere. Totodată, vor fi actualizați periodic timpii de așteptare din PTF Giurgiu în funcție de evoluția protestului și de modul cum acesta va afecta traficul transfrontalier”, a anunțat Poliția de Frontieră din România.

Polițiștii le recomandă șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze celelalte puncte de trecere la granița cu Bulgaria și să consulte aplicaţia Trafic on-line disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră. Aplicația prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel