Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac la Moscova. Ucraina, prima reacție oficială 
WhatsApp
Ucraina a transmis prima reacție după ce au existat acuzații conform cărora chiar Kievul ar fi putut fi în spatele atacului de la Moscova. 
Camera Reprezentanţilor SUA aprobă pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina: Ce urmează în bătălia împotriva Rusiei

Un consilier al președinției ucrainene, Mihailo Podoliak, a respins vehement orice legătură a Ucrainei cu atacul armat devastator de vineri din Moscova, descriindu-l drept un act terorist. Potrivit France Presse, Podoliak a subliniat că Ucraina nu are nicio implicare în aceste evenimente tragice.

De asemenea, Legiunea Libertatea Rusiei, un grup de luptători ruși anti-Kremlin cu baza în Ucraina, a negat ferm orice legătură cu atacul asupra sălii de concerte de la periferia Moscovei. Grupul a subliniat că nu se angajează în lupte împotriva civililor ruși și a atribuit atacul regimului terorist al lui Putin.

Cel puțin 40 de persoane au fost ucise și peste 100 rănite vineri seara în urma atacului comis de bărbați înarmați asupra sălii de concerte din complexul Crocus City Hall, de la periferia Moscovei, conform bilanțului provizoriu anunțat de forțele de securitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel