Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac în Londra. Mai mulți ROMÂNI, martori la incidentul terorist
WhatsApp
Teroarea a lovit din nou Londra! Unul din obiectivele turistice din oraş, Podul Londrei, a devenit scena unui atac terorist. Un bărbat a înjunghiat mai mulţi oameni înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie. Individul purta şi o vestă cu explozibil. Printre martori s-au numărat şi mai mulţi români care povestesc clipele de groază pe care le-au trăit.

Înarmat cu un cuţit şi îmbrăcat cu o vestă plină cu explozibil bărbatul a început să înjunghie oamenii aleatoriu. Un bărbat a avut curaj să îl înfrunte. L-a dezarmat înainte ca poliţia să îl împuşte mortal pe atacator. Mulţi români au fost martorii scenelor dramatice.

Citește și Marea Britanie. ATAC ARMAT în centrul Londrei. Un MORT și mai mulți RĂNIȚI - UPDATE (VIDEO)

„Cineva a înjunghiat nişte persoane pe London Bridge, după care a fost împuşcat mortal de poliţişti. Sunt foarte mulţi români pe aici. Sunt mulţi care lucrează la restaurante, în construcţii, pe lângă zona în care s-a întâmplat incidentul”, spune Cristian Sacaliuc, martor la atac, potrivit Observator.

Citește și ATAC ARMAT LONDRA. Imagini TERIFIANTE cu momentul în care atacatorul a fost ÎMPUȘCAT de polițiști (VIDEO)

Unii au văzut din autobuz scenele cumplite. Incidentul a avut loc la o oră de vârf în Londra. Un martor spune că „am auzit mai multe împuşcături, iar oamenii au început să alerge de pe pod”.

Autobuzele s-au oprit, maşinile de poliţie şi ambulanţele au început să ajungă la faţa locului. A fost multă agitaţie. Multă agitaţie în aceste zece minute. Poliţia a ajuns în câteva minute, iar podul a fost închis. Restaurantele şi cafenelele au fost evacuate, iar staţiile de metrou şi de transport în comun din zonă au fost închise.

Citește și ATAC în LONDRA. Două persoane care fuseseră rănite au MURIT

Locaţia a mai fost vizată de un atac tras la indigo în martie 2016. Şase oameni au murit atunci, inclusiv o româncă, şi 45 au fost răniţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel