Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac în Germania. Marian Pătuleanu, revoltat că autoritățile din România nu au comunicat nimic despre moartea românului
WhatsApp
Un tânăr din Giurgiu, în vârstă de 23 de ani, se numără printre victimele atacului armat de miercuri seara din orașul german Hanau. Primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, este revoltat că autoritățile din România nu au comunicat oficial nimic despre moartea românului.

„Unde e Ministerul de Externe? Dacă ar fi alegeri mâine ar urla toți. (...) E ceva incredibil. Ce stat, ce autorități? (...) Părinții vor să vadă acum cum să-l aducă în țară că sunt niște costuri extraordinare. Sunt niște rude sărmane, că n-au plecat de bine din țară. (...) La momentul actual, aștept să văd ce vor ei să facă. Vă dați seama că va veni și un sprijin din partea noastră. Nu suntem noi o primărie foarte bogată, dar vom face un apel umanitar și din partea cetățenilor că e ceva ieșit din comun", a mai spus Marian Pătuleanu.

Citește și Tânăr român, MORT în atentatul din Germania. UPDATE

Un român, mai mulţi cetăţeni turci, un bulgar şi un bosniac se numără printre persoanele ucise în atacul armat comis în centrul orăşelului Hanau, la periferia oraşului Frankfurt, afirmă surse citate de publicaţia Die Zeit.

Citește și EL este Viorel, românul UCIS în atentatul din Hanau, Germania

În total, în atac au fost ucise nouă persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani. Autorul atacului, un individ de 43 de ani, şi mama acestuia, în vârstă de 72 de ani, au fost găsiţi morţi de autorităţi joi dimineaţă, într-un apartament.

 

Autorul atacului avea profilul unei persoane cu o „gândire confuză" 

 

Procurorul Peter Frank a declarat că autorul atacului avea profilul unei persoane cu o „gândire confuză" marcată de "perspective profund rasiste".

Citește și Tobias Rathjen este atacatorul din Germania unde un român a murit alături de alte opt persoane. Milita pentru distrugerea străinilor

Ministerul Afacerilor Externe de la București a anunțat, joi seară, referitor la informația potrivit căreia un român s-ar afla printre victimele atacului armat din Hanau, Germania, că până la acest moment au fost identificate șase victime din cele nouă, nefiind niciun cetățean român, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel