Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac în Franța: Un bărbat costumat în ninja a atacat şi rănit cu sabia două poliţiste
WhatsApp
Un bărbat costumat în ninja a atacat şi rănit joi, cu sabia două poliţiste, în oraşul Cherbourg din nord-vestul Franţei, fiind apoi împuşcat şi reţinut, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, transmite Reuters. 
Foto ILUSTRATIV

Nu există deocamdată indicii că agresorul ar fi avut o motivaţie teroristă, a menţionat purtătoarea de cuvânt.

Ea a explicat că atacatorul a furat un vehicul şi a provocat un accident, după care le-a atacat pe cele două agente care au fost chemate la faţa locului. Una dintre ele a fost rănită la faţă, iar cealaltă la bărbie.

Bărbatul a fost împuşcat de trei ori de alţi ofiţeri de poliţie şi este internat la spital în stare gravă.

 

Un român a atacat cu ciocanul un trecător

 

Incidentul vine la doar câteva ore după ce un român a atacat cu ciocanul un trecător.

Un român, în vârstă de 35 de ani, a fost reținut, după ce a atacat un bărbat cu care începuse să se certe, în fața hotelului Balladins din Pérols. Evenimentul a avut loc, duminică, 28 noiembrie.

În jurul orei 21.15, polițiștii au fost sesizați de unul dintre managerii hotelului Balladins din Pérols, care le-a spus că între doi bărbați a izbucnit o altercație, iar unul dintre ei este înarmat cu un ciocan, cu care își amenința rivalul. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au arestat rapid pe intimat. Acesta este un român de 35 de ani, angajat la o firmă italiană, care lucra de câteva zile la târgul Sitevi. Pe lângă ciocanul pe care îl avea ascuns în mânecă, polițiștii au mai găsit asupra lui o șurubelniță și un cuțit, scrie midilibre.fr.

La percheziții, românul a explicat că a avut o dispută cu un italian și că, pentru a-l speria, a scos ciocanul. O versiune care nu a putut fi confirmată de către victima care părăsise deja locul faptei, în timpul intervenției poliției. După ce a fost reținut, românul a fost dus, marți dimineață, la parchet.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel