Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac cu grenadă într-o localitate din România
WhatsApp
Incident deosebit de grav petrecut într-o localitate din județul Suceava, aflată la granița cu Ucraina. Autoritățile suspectează un atac cu grenadă asupra unei case.
Atac cu grenadă într-o localitate din România

Dispozitivele au împrăștiat bucăți de metal și piatră. În locuință erau trei persoane. La cercetări participă inclusiv ofițeri ai Serviciului Român de Informații.

Totul s-a nîntâmplat în curtea unei familii din localitatea Straja, acolo unde s-au auzit două explozii puternice puțin după ora 01:00 noaptea. În casă se aflau proprietarul, soția lui și tatăl acesteia. Femeia a fost cea care a chemat Poliția.

„Am auzit o bubuitură a venit Poliția. Eu dormeam sus și inițial am crezut că este o petardă”, a spus tatăl proprietarei, potrivit Știrile PRO TV.

Pirotehniști ai Serviciului Român de Informații au ajuns și ei la fața locului și au prelevat probe.

 

Proprietarul vilei este cercetat în calitate de suspect într-un dosar care vizează traficul cu țigări de contrabandă

 

La rândul său, proprietarul vilei este cercetat în calitate de suspect într-un dosar care vizează traficul cu țigări de contrabandă. În acest caz, polițiștii nu exclud că atacul cu grenade artizanale să fie coordonat de indivizi din România sau Ucraina.

„Distrugerea ferestrelor poate surveni ca urmare a unui amestec exploziv sau a unei petarde de mare putere. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, fiind ridicate mai multe fragmente care au provocat distrugerea geamurilor, dar și distrugeri la nivelul pereților și a unui gard”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, conform sursei citate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel