Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac armat într-un supermarket din SUA. O persoană a murit, alte 12 sunt rănite. Polițișt: „Unii oameni s-au ascuns în congelatoare“
WhatsApp
Un bărbat a deschis focul într-un supermarket din Collierville, Tennessee, apoi s-a sinucis. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, o persoană a murit şi cel puţin alte 12 sunt rănite.
Atac armat într-un supermarket. O persoana a murit, iar alte 12 sunt rănite

Autorităţile au fost alertate în legătură cu focuri de armă într-un supermarket Kroger din Collierville, un oraş de la periferia oraşului Memphis, la ora locală 13.30 (18.30 GMT).

„Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite", a spus Dale Lane, şeful poliţiei din Collierville. Dintre acestea, 12 au fost transportate la spital şi una a decedat, a spus el. Atacatorul s-a sinucis întorcând arma contra lui, scrie Digi24. 

Şeful poliţiei din Collierville a spus că nu a văzut niciodată aşa ceva în cei 34 de ani de activitate şi a descris scena ca fiind una „îngrozitoare”. „Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare şi în birouri închise făcând ceea ce erau instruiţi să facă: să fugă, să se ascundă, să lupte", a precizat Dale Lane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel