Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Armenia interzice bărbaților cu vârste între 18 și 55 de ani să iasă din ţară
WhatsApp
Toţi bărbații cu vârste între 18 și 55, aflați în rezervă militară, nu mai au voie să iasă din ţară, potrivit legii marțiale introduse în Armenia, transmite TASS.
barbati_armenia

”Conform deciziei guvernului, plecarea din țară a bărbaților care se află în rezerva militară este limitată: soldați și subofițeri până la 48 de ani, subofițeri până la 50 de ani și ofițeri superiori până la 55 de ani", se arată în hotărârea Cabinetul de Miniștri al Armeniei.

Reamintim ca, s-a reaprins conflictul militar dintre Armenia și Azerbaidjan pe seama regiunii disputate Nagorno-Karabakh. Armenia a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare totală a armatei în urma confruntărilor din regiunea disputată. 

Situaţia este tot mai tensionată de la o oră la alta, după ce, în cursul acestei dimineţi, armata azeră a lansat un atac masiv folosind forțe aeriene, rachete și tancuri. Atacurile de artilerie azere au vizat așezările civile, inclusiv orașul Stepanakert. Ca răspuns la atacurile aeriene ale Azerbaidjanul asupra regiunii Nagorno-Karabah, forțele armene au atacat trupele azere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel