Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia: Un român ar fi furat GIROFARUL poliției. E căutat în toată țara
WhatsApp
Un tânăr care a furat girofarul unei maşini de poliţie este căutat în Marea Britanie. Potrivit unei ipoteze vehiculate în spațiul public autorul ar fi un român care trăiește în Sunderland.

Autoritățile din Marea Britanie a demarat o amplă investigație după ce un bărbat, deocamdată neidentificat, a furat girofarul de la o mașină de poliție.

Scena bizară a fost filmată de camerele de supraveghere din zona gării oraşului Sunderland, tânărul fiind surprins chiar cu zâmbetul pe buze în timp ce căra satisfăcut dispozitivul luminos. Incidentul s-a petrecut pe 26 decembrie 2018, însă, abia acum a fost făcut public, pentru că autorul nu a fost identificat.

Citește și: Imaginile care au REVOLTAT Anglia. O româncă fură banii unui bărbat SURD. VIDEO

Ofițerii britanici de la transporturi au făcut publice fotografii cu chipul hoțului, în speranța ca cineva deține informații despre acesta. Conform descrierii poliției, suspectul are părul închis la culoare, iar în ziua respectivă purta un trening albastru și era încălțat cu pantofi sport, marca Nike.

"Oricine recunoaşte acest bărbat sau care are informaţii despre incident, e rugat să contacteze Poliţia Transporturi", se afirmă în anunțul polițiștilor.

În comentariile iscate în spațiul public din Anglia s-au avansat mai multe ipoteze asupra identității hoțului și mai multe variante de naționalitate, una dintre ele fiind cea română.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel