Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Un ROMÂN a VIOLAT o femeie fără adăpost. A plecat în străinătate pentru a obține bani să-și întrețină copiii, dar a ajuns după gratii
WhatsApp
Magistraţii de la Curtea Coroanei din Grimsby, Anglia, l-au condamnat la nouă ani de închisoare pe Emil Mustaţă, un român de 31 de ani găsit vinovat de comiterea a două infracţiuni de viol.

Mustaţă a ajuns după gratii după ce a violat de două ori o femeie fără adăpost în Scunthorpe, acolo unde românul are trecut domiciliul. Românul a găsit femeia respectivă pe scările unui hostel şi a intrat în vorbă cu ea.

I-a promis că îi asigură un adăpost peste noapte, însă a dus-o într-o curte din apropierea casei în care locuia şi a violat-o de două ori. Un vecin a auzit strigătele femeii şi când a văzut ce se întâmplă a chemat de urgenţă poliţia.

Mustaţă a fost prins rapid şi, în cele din urmă, condamnat la nouă ani de închisoare.

Este recidivist în condiţiile în care, în 2015, a petrecut aproximativ opt luni după gratii în Spania, fiind arestat pentru jaf cu violenţă, informează Observator. Emil Mustaţă este căsătorit, are doi copii şi plecase în urmă cu mai mulţi ani în străinătate pentru a munci şi a obţine banii cu care să-şi întreţină familia din ţară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel