Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Șofer român pe mașina de pachete Amazon, mort într-un cumplit accident: Bogdan a lăsat orfană o fetiță de doar 3 luni
WhatsApp
Bogdan, un tânăr șofer român care lucra pe o mașină de livrare pachete Amazon, a murit după un tragic accident în Anglia.
Anglia. Șofer român pe mașina de pachete Amazon, mort într-un cumplit accident Bogdan a lăsat orfană o fetiță de doar 3 luni

Bogdan Chiriță, în vârstă de 21 de ani, care avea o fiică de trei luni, a murit duminică la câteva zile după ce a intrat în coliziune cu o mașină în timp ce livra colete în Clay Lane, Anglia. 

Accidentul a avut loc pe 17 februarie, în jurul orei 14.00. Bogdan a fost dus de urgență la spital, cu răni grave, însă a murit duminică seara, medicii nereușind să-i salveze viața din cauza rănilor grave suferite. 

 

„Soția și fetița sunt lăsate singure și au nevoie de ajutorul nostru”

 

O pagină JustGiving, creată în urma tragediei, a strâns 5.000 de lire sterline din obiectivul său de 10.000 de lire sterline.

Dar după ce mii de lire sterline au fost strânse ieri, obiectivul apelului a fost ridicat acum la 20.000 de lire sterline pentru a-și susține soția și fiica de numai 3 luni.

„La 17 februarie, prietenul nostru Bogdan a fost implicat într-un accident de mașină în timp ce se afla la locul de muncă. Situația este complicată pentru partenera sa, întrucât ea a născut în urmă cu doar trei luni, iar acum amândouă sunt lăsate singure și au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soției, cât și copilului”, a spus Florentina, românca ce a lansat apelul.

La locul accidentului au fost aprinse lumânări și au fost aduse flori.

„Doamneee cât de nedreapta e aceasta viața! Multă putere sa treci peste aceasta grea încercare ! Ai grija de tine și de fetița ! Bogdan va fi mereu lângă voi și o sa va vegheze pa orice pas!”, a transmis o prietenă.

„Păcat mare păcat un copil atit de bun care avea tot viitorul in fată să isi crească printesa si să fie o familie fericită a părăsit această lume cind familia avea cea mai mare nevoie de el să ai drum lin copil bun!”, a mai scris o altă prietenă.

„Fii puternică pentru fetița voastră. Bogdan locuiește în inima ta asta nimeni și nimic nu ți-l va putea scoate din ea”, a mai transmis o amică.

 

Poliția cere ajutorul

 

Ofițerii de poliție fac apel la oricine a asistat la coliziune sau care a văzut oricare dintre părți înainte de incident.

„Mergeai pe Clay Lane sau traversai drumul în momentul coliziunii? Ai văzut ce s-a întâmplat? Dacă puteți ajuta, vă rugăm să luați legătura cu Poliția. Suntem, de asemenea, dornici să auzim de la oricine are imagini de pe tabloul de bord”, se spune într-un comunicat, potrivit thestar.co.uk.

„Acesta este un incident teribil, iar gândurile noastre și cele mai profunde simpatii sunt cu familia și cu cei dragi ai lui Bogdan în acest moment dificil. Vom colabora cu poliția și furnizorul de servicii de livrare pe măsură ce investighează”, a transmis un purtător de cuvânt al Amazonului.

Oricine are informații trebuie să sune la 101 și să citeze numărul incidentului 429 din 17 februarie.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel