Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Omagii pentru Gabriel, românul ucis în Scoția de un șofer care conducea o mașină furată: „Cel mai altruist, grijuliu și bun om“
WhatsApp
Familia îi aduce un omagiu bunicului "altruist" care a murit în accidentul din Aberdeen, Scoția, la finele anului trecut. Aproximativ 17.000 de lire s-au strâns, din donații, pentru ca trupul neînsuflețit să ajungă în România, la Sinaia, pentru a fi înmormântat. 

Gabriel Lungu, în vârstă de 42 de ani, a fost ucis într-un accident de un șofer care conducea o mașină furată, pe Hilton Drive din Aberdeen, Scoția.  Familia sa l-a descris pe acesta ca fiind "cel mai altruist, grijuliu și bun om pe care ți-ai putea dori să-l cunoști vreodată".

Gabriel a murit în timp ce își conducea Dacia Sandero la intersecția dintre Hilton Drive și Hilton Avenue din orașul scoțian, când a fost implicat într-o coliziune cu un Volkswagen Golf furat.

Cei doi ocupanți de sex masculin ai Golf-ului argintiu au părăsit locul accidentului pe jos, în timp ce românul a fost dus la Aberdeen Royal Infirmary. Ulterior, acesta a murit din cauza rănilor suferite.

Vezi mai multe: Scoția. Român, ucis de un șofer care conducea o mașină furată: „Nu i-a păsat de Gabriel sau de familia care îl aștepta acasă”

„Cu adevărat unul la un milion“, spune despre Gabriel familia sa, adăugând că moartea acestuia "a lăsat un gol în familia noastră care nu va putea fi umplut niciodată" și că "ne va lipsi în fiecare zi".

Omagii pentru Gabriel, românul ucis în Scoția de un șofer care conducea o mașină furată

 

„Gabriel Lungu, un soț, tată, bunic și prieten foarte iubit, a fost luat de lângă noi.  Cel mai altruist, grijuliu și bun om pe care ți-ai putea dori să-l cunoști vreodată. Nu era nimic din ceea ce îi puteai cere care să fie prea mult - ar fi ajutat în orice fel ar fi putut, indiferent de situație, Indiferent de problemele proprii pe care le-ar fi putut avea, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se asigura că toți cei din jurul său erau fericiți și îngrijiți", a spus despre Gabriel familia sa.

Un apel de strângere de fonduri, înființat de rudele sale apropiate pentru a plăti pentru întoarcerea sa în orașul natal Sinaia, în apropiere de centrul României, a strâns până în prezent peste 17.000 de lire sterline - un donator anonim oferind 10.000 de lire sterline.


Ofițerii au declarat că anchete "extinse" sunt în curs de desfășurare pentru a da de urma celor doi bărbați care au părăsit locul faptei.

"Gândurile noastre sunt alături de familia domnului Lungu în aceste momente triste“, a transmis Sergentul Steve Manson, de la Unitatea de Poliție Rutieră din Nord-Est. „Vehiculul implicat fusese furat cu puțin timp înainte, iar anchetele noastre continuă pentru a stabili circumstanțele. Îi îndemn pe cei care se aflau în Golf în momentul incidentului sau pe oricine are cunoștință despre ocupanții acestuia, să facă ceea ce trebuie și să ne contacteze imediat. În mod similar, rugăm pe oricine care a fost martor la accident sau are imagini de pe camera de bord a incidentului sau a vehiculelor înainte de coliziune, să se prezinte", a continuat el.

El a spus că oricine are informații ar trebui să sune la 101, citând numărul de referință 2559 din 30 decembrie, sau să raporteze anonim prin Crimestoppers la 0800 555 111.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel