Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Fetiță româncă, abuzată și bătută de un conațional sexagenar și soția lui ani la rând. Pedeapsa exemplară primită
WhatsApp
Cinci cetățeni români au fost închiși pentru viol, agresiune și răpirea unei tinere conaționale de-a lungul a cinci ani, în Slough, Anglia.
Anglia. Fetiță româncă, abuzată și bătută de un conațional sexagenar și soția lui ani la rând. Pedeapsa exemplară primită de bărbat

Grupul a fost închis joi pentru aproape patru decenii după ce fata, care avea nouă ani când a fost adusă în Marea Britanie în 2015, a suferit un abuz sexual „de neimaginat” și „de neînțeles”. Reading Crown Court a ascultat mărturia sfâșietoare din partea fetei, care a dezvăluit eforturile ei pentru a putea spune oamenilor despre trecutul ei oribil.

Cea mai mare parte a abuzului a fost provocată de un bărbat de 59 de ani, care a violat-o de la o vârstă fragedă la adresa lor din Slough. Abuzul fetei a culminat cu arestarea unui băiat din liceul unde învăța victima, după ce ea a atribuit vina asupra unui coleg de clasă, în urma amenințărilor din partea bărbatului.

După ce a fost violată din nou la sfârșitul anului 2020, fata a scăpat de acasă printr-o fereastră și a fugit pe șinele de tren în gara Slough pentru a scăpa de bărbat și de o femeie de 39 de ani, care a fost, de asemenea, parte în abuzul ei de ani de zile.

Cu toate acestea, doar patru luni mai târziu, fata a fost răpită de trei bărbați români în Crowthorne, înainte ca poliția să o poată găsi și să o aducă în siguranță.

 

„Faptele acestui caz sunt de neimaginat și de neînțeles”

 

„Faptele acestui caz sunt de neimaginat și de neînțeles pentru orice ființă umană normală și ne putem imagina doar trauma pe care trebuie să o fi suferit victima. Nici măcar nu poate începe să-și descrie trecutul unor oameni noi. Îi este greu să formeze relații de încredere. Aceasta va marcată pentru mulți ani de acum înainte”, a precizat judecătorul Campbell.

Judecătorul a spus că fata a fost adusă în Marea Britanie la vârsta de 9 ani pentru a ajuta la îngrijirea copiilor. Adresându-se inculpatului, în vârstă de 59 de ani, judecătorul a adăugat: „Nu cred că a fost adusă aici cu scopul de a întreține relații sexuale, dar ați profitat de ocazie pentru a face acest lucru pe măsură ce a crescut”.

Primul ei an în Anglia a fost „relativ neremarcabil”, a auzit instanța, dar în 2016, românul de 59 de ani i-a încuiat ușa și a violat-o, spunându-i să nu țipe. Bărbatul i-a spus că, dacă menstruația întârzie, ar trebui să-l învinuiască pe unul dintre prietenii ei de școală pentru că a violat-o.

Fata a făcut asta și poliția a arestat un băiat Anul 7, dar s-a renunțat la acuzație ulterior.

„Faptul că a făcut o astfel de acuzație care a dus la arestare este o trăsătură extrem de gravă a acestui caz”, a spus judecătorul Campbell.

 

Românul de 59 de ani a violat-o pe fată „în mod repetat”

 

Românul de 59 de ani a violat-o pe fată „în mod repetat” în anii care au urmat, inclusiv în duba bărbatului și în propria ei casă, a auzit Reading Crown Court. Când era mai mare, pe rețelele de socializare a circulat un scurt videoclip cu fata violată de doi băieți. Reacția românului de 59 de ani a fost să râdă de ea înainte să o agreseze pe fată.

Reading Crown Court a auzit cum bărbatul a lovit-o cu pumnii și picioarele pe fată și a atacat-o cu o armă „grea”, fracturându-i un os de la deget. Femeia de 39 de ani, a cărei identitate a fost și ea anonimizată în urma unei hotărâri judecătorești, a fost prezentă în timpul atacului și l-a încurajat pe bărbat. Ea însăși a pălmuit-o pe fată de trei ori și l-a întrebat pe bărbat de ce s-a oprit când a încetat să o agreseze.

 

Fata a scăpat în cele din urmă din casa din Slough

 

La sfârșitul anului 2020, fata a scăpat în cele din urmă din casa din Slough printr-o fereastră, chiar în aceeași zi în care bărbatul de 59 de ani a violat-o pentru ultima oară, un incident care a avut loc în fața copiilor mici.

„Faptul că ai reușit să o violezi atât de des a demonstrat puterea ta asupra ei”, a spus judecătorul Campbell.

Fata s-a îndreptat spre gara Slough unde a așteptat câteva ore.

„Atât de disperată era dorința ei de a scăpa, încât a fugit peste șinele de tren și a fost găsită ulterior de polițiști arătând îngrozită și fără pantofi”, a declarat judecătorul Campbell în instanță.

A fost luată în plasament în noiembrie 2020, dar abia în ianuarie 2021 a povestit poliției despre abuzul sexual pe care l-a suferit din partea românului de 59 de ani.

 

Complot de răpire a fetei

 

Poliția i-a intervievat pe bărbatul de 59 de ani și pe femeia de 39 de ani în urma acestor acuzații. Atunci a fost pus la cale un complot de răpire a fetei de către bărbat și femeie.

Ei i-au recrutat pe N.-V. P., 40 de ani, din Celandrive Drive, Greenwich, A. O., 20 de ani, din Austen Close, Londra, și M. B., 19 ani, fără domiciliu fix, pentru aceasta infracțiune. Reading Crown Court a auzit cum N.-V. P. urma să primească 2.000 de lire sterline pentru rolul său principal în organizarea răpirii.

M. B. a contactat-o ​​pe fată prin intermediul rețelelor de socializare și s-a împrietenit cu ea, deoarece grupul știa că se va simți „izolată”, a auzit instanța. La sfârșitul lunii februarie 2021, grupul s-a întâlnit în sud-estul Londrei înainte de a lua fata în Crowthorne și de a o conduce la Sheffield.

Ea a stat cu grupul timp de 38 de ore înainte ca poliția să o poată localiza și să o ia din grup. Instanța a auzit cum a fost tratată bine de către grup în această scurtă perioadă.

„Asta face totul cu atât mai trist pentru că ea nu și-a dat seama că libertatea îi era restrânsă”, a spus judecătorul Campbell. „Fără îndoială că planul era să o returneze românului de 59 de ani”.

Vorbind în continuare despre complotul de răpire, judecătorul a adăugat: „Intenția a fost să se asigure că nu există nicio urmărire penală pentru chestiunile grave de abuz sexual, care ar fi putut fi obținute prin violență și control dacă ar fi fost adusă înapoi la el”.

 

„Mă simt ușurată că sunt departe de ei”


 
Într-o declarație sfâșietoare despre impactul victimei, citită de procurorul Madeleine Wolfe, fata a spus: „Mă simt ușurată că sunt departe de ei și fericită că pot începe o viață normală. Încerc să lucrez pentru a lăsa trecutul în urmă, dar nu este atât de ușor pe cât pare. Nu știu ce simt. Nu am știut niciodată ce sunt sentimentele sau ce înseamnă ele.

Nu pot să-mi fac prieteni în mod corespunzător și mă străduiesc să formez relații. Când oamenii se apropie, simt că mă vor răni, așa că îi alung și ajung să-i rănesc. Cred că asta se datorează faptului că nu mi s-a arătat niciodată dragoste. Nu știu cum să explic nimic din toate acestea”.

 

Românii, condamnați

 

Judecătorul Campbell a condamnat grupul după cum urmează:

Românul, în vârstă de 59 de ani, din Londra, a primit o pedeapsă de 24 de ani de închisoare pentru violul unei fete sub 13 ani, cinci capete de acuzare de viol, o acuzație de vătămare corporală gravă și o acuzație de răpire. 

Românca, de 39 de ani, din Londra, a primit șase ani și șase luni de închisoare pentru o acuzație de GBH și una de răpire. 

M. B. a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare pentru răpire. 

N.-V. P. a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru răpire. 

A. O. a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare pentru răpire. 

Grupul a fost condamnat la Reading Crown Court joi, 28 aprilie.

O a șasea româncă implicată, A. S., din Celandine Drive, Greenwich, va fi condamnată luna viitoare pentru răpire.

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv  

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel