Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Familia unui ROMÂN mort are nevoie de AJUTOR. Avea 25 de ani și două fetițe
WhatsApp
Un român, tatăl a doi copii, a murit într-un accident rutier. Tânărul se afla în Anglia în momentul producerii accidentului, iar acum familia încearcă să aducă acasă trupul neînsuflețit al bărbatului. Din păcate, costurile sunt foarte mari pentru bugetul familiei. 

"Un tânăr a murit într-un grav accident rutier, în Anglia, iar familia sa se luptă să strângă bani să-l aducă în țară, să-l înmormânteze în locul său natal.
La varsta de numai 25 de ani a lasat în urmă să o soție și două fetițe, de 2 ani si respectiv puțin peste 2 luni, ce nu își vor mai revedea tatăl niciodată! Trupul sau neînsuflețit se afla în Londra, iar familia are nevoie de foarte mulți bani pentru a-l aduce acasă !
Soția sa, Roxana Buzoianu, fostă Apostol, este din Lumina. Un copil bun și o tânără mămică care are mare nevoie de ajutorul nostru și-l merită pe deplin!
Haideți să dăm dovadă că suntem oameni și suntem uniți !! 
Acum câteva zile și-a încreștinat cea de-a doua fetiță și a hotărât să plece cu familia sa în Anglia, să le ofere un alt trai, dar din păcate drumul său a fost prea scurt, iar în urmă au rămas lacrimi și o imensă durere în suflete acestor tinere flori.
Soția sa, Roxana, alături de prințesele lor, vă solicită disperate sprijin pentru înmormântarea celui trecut în neființă, cu orice sumă pe care o puteți dona, fie prin A.C.I.L, fie direct în contul surorii sale:

Cont Raiffeisen:RO11RZBR0000060021069953
CONT BCR:RO90RNCB0173163958080001
FLORENTINA GEORGIANA APOSTOL", este mesajul postat de Asociația Independentă din Lumina. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel