Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Angela Merkel, primită vineri de regina Elisabeta a II-a la Castelul Windsor, la finalul mandatului de cancelar
WhatsApp
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii o va primi vineri pe şefa guvernului german Angela Merkel la Castelul Windsor, situat la circa 40 de kilometri de Londra, a anunţat miercuri Palatul Buckingham, relatează AFP.

Au apărut ursuleții „ Merkel”, un produs al unei fabrici de jucării

Întâlnirea dintre suverana britanică şi cancelarul german, care urmează să părăsească scena politică după alegerile legislative din septembrie, va avea loc vineri după-amiază, a declarat palatul într-un comunicat.

Angela Merkel şi regina Elisabeta a II-a s-au întâlnit la mijlocul lunii iunie la summitul G7 din Cornwall (sud-vestul Angliei).

Cancelarul german urmează, de asemenea, să se întâlnească cu premierul britanic Boris Johnson, care o va primi la Checkers, reşedinţa oficială a şefilor de guvern britanici, situată în nord-vestul Londrei.

Printre subiectele de discuţie între cei doi lideri se numără pandemia de coronavirus. Cancelarul german a insistat pentru ca cele 27 de ţări ale Uniunii Europene să accepte impunerea unei carantine pentru călătorii care vin din Regatul Unit pentru a evita răspândirea variantei Delta de coronavirus pe continent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel