Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anchetă la baza Mihail Kogalniceanu după ce un militar american a murit
WhatsApp
Este anchetă la bază militară Mihail Kogălniceanu, după ce un soldat de 40 de ani, din Statele Unite, a murit.

Partenerii americani i-au informat pe procurorii militari români că inima soldatului ar fi cedat din cauza antrenamentelor. A fost dus la spitalul din Constanța, însă ... medicii n-au mai putut face nimic.

Cei de la baza militară vorbesc despre "cauze naturale".

Mai mulți oficiali americani de la baza Mihail Kogălniceanu au supervizat procedurile de medicină legale de la Constanța. Au discutat și cu anchetorii români aflați la fața locului, în timp ce medicii legiști efectuau necropsia, dar au evitat să facă vreun comentariu.

Procurorii militari români spun că ancheta privind împrejurările în care şi-a pierdut viaţa soldatul american este coordonată de omologii americani. La fel ne-au transmis și reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

Prin urmare, partea americană doar îi informează pe anchetatorii români despre stadiul cercetărilor. Incidentul s-a petrecut într-o zonă coordonată de trupele Statelor Unite ale Americii.

 

Soldatul american ar fi participat la o aplicaţie care presupunea efort fizic intens

 

Soldatul american, în vârstă de 40 de ani, ar fi participat la o aplicaţie care presupunea efort fizic intens, spun procurorii militari români. Corpul i-ar fi cedat şi de aceea a şi murit extrem de repede la spital.

Într-un răspuns solicitat de jurnaliștii Pro Tv, reprezentanții Grupului de Suport Militar cantonat la Marea Neagră au confirmat că bărbatul a murit în 6 septembrie, din cauze naturale. Cauza exactă a morţii este investigată.

Grupul de Suport al Armatei din Marea Neagră: „Confirmăm ca decesul unui militar American a survenit pe 6 septembrie 2022 şi a avut cauze naturale. Militarul se afla la Bază Militară Mihail Kogălniceanu. O investigaţie este în curs, pentru a determina cu exactitate cauzele producerii nefericitului eveniment"

Oficialii americani susțin că rudele militarului au fost deja anunțate, iar trupul bărbatului de 40 de ani va fi repatriat în câteva zile.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel