Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasada României în Italia, feliciări pentru Alin, salvamarul devenit un EROU în Italia după ce a salvat un copil de la înec
WhatsApp
Ambasada României în Italia l-a felicitat pe salvamarul român, numit erou de cele mai importante publicaţii din Italia după ce a salvat viaţa unui copil de 12 ani.
Sursa foto: captură video Corriere

"Alin Stoian, un salvamar român care lucrează pe o plajă din Ostia (Roma), a salvat de la înec un copil de 12 ani după peste 15 minute de manevre de resuscitare. La fața locului a sosit ulterior un echipaj al serviciului de urgențe care a transportat minorul cu elicopterul la spitalul Bambin Gesù din Roma.

Felicitări și mulțumiri conaționalului nostru pentru simțul datoriei, curajul și expertiza de care a dat dovadă și cinstea adusă comunității românești din Italia", a transmis Ambasada României în Italia.

Alin a devenit eroul presei în Italia, după ce a salvat viața unui copil care risca să moară înecat. Conform La Repubblica, intervenția românului de 38 de ani asupra copilului de 12 ani care s-a simțit rău în mare, la Ostia, a fost salvatoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel