Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasada României în Austria, ANUNŢ pentru românii care vor să facă parte din birourile secţiilor de votare la alegerile parlamentare
WhatsApp
Ambasada României în Austria a venit cu un anunţ pentru cetăţenii români care doresc să facă parte din birourile secţiilor de votare la alegerile parlamentare din decembrie. Cum se pot înscrie doritorii şi care este data limită:

"Anunț pentru cetățenii români care doresc să facă parte din birourile secțiilor de votare la alegerile parlamentare

Pentru o cât mai bună derulare a alegerilor parlamentare din 5-6 decembrie 2020, vă informăm că toți cetățenii români rezidenți în Austria și care nu fac parte dintr-un partid politic românesc au posibilitatea să se înscrie pentru a completa birourile secțiilor de votare.

Implicarea dumneavoastră într-un număr cât mai mare creează premisele unui derulări optime din punct de vedere organizatoric și sigure din punct de vedere sanitar a alegerilor. Conștienți de condițiile speciale în care va avea loc acest scrutin, vă asigurăm că Ambasada României în Austria va lua toate măsurile legale pentru a asigura desfășurarea în deplină siguranță sanitară a procesului electoral.

Persoanele interesate și disponibile în perioada 4 – 6 decembrie 2020 sunt rugate să se înscrie şi să transmită o copie scanată a documentului de identitate românesc până la 31 octombrie 2020 la adresa [email protected] , menționând landurile în care doresc să activeze în birourile secțiilor de votare.

Conform legii, biroul unei secții de votare este alcătuit din președinte, locțiitorul președintelui, reprezentanții partidelor politice din România și, acolo unde vor rămâne locuri disponibile, cu cetățenii români care s-au înscris ca voluntari. Detalii legale despre responsabilități, drepturi financiare etc. găsiți la: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/230031 şi http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/229931 .  Eventuale întrebări pot fi adresate și Autorității Electorale Permanente la [email protected] .

Vă mulțumim pentru interes și pentru implicare!

#AlegeriParlamentare2020 #VotStrăinătate #VoteazăPentruRomânia #VoteazăDeAcasă, #SimpluȘiSigur  #VoteazăÎnSiguranță", se arată pe pagina Ambasadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel