Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Alertă teroristă în Viena. Preşedintele Austriei, transferat într-un spaţiu securizat
WhatsApp
Sediul Preşedinţiei Austriei a fost evacuat, în această după-amiază, iar preşedintele Alexander Van der Bellen a fost mutat temporar într-un spaţiu securizat, din cauza unei alerte cu bombă, anunţă autorităţile de la Viena.
Sursa foto: captură wienerzeitung.at

Palatul Hofburg din Viena, sediul Preşedinţiei Austriei, a fost evacuat în această după-amiază după primirea unui email prin care se anunţa prezenţa unui dispozitiv exploziv în clădire, afirmă surse citate de publicaţia Der Standard.

Preşedintele Alexander Van der Bellen a fost transferat câteva ore într-o locaţie securizată, a declarat Reinhard Pickl-Herk, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Austriei, citat de agenţia de presă APA.

„Agenţii noştri au acţionat imediat. Căutările nu au depistat niciun dispozitiv suspect”, a comunicat Poliţia din Viena prin Twitter.

Autorităţile austriece încearcă să afle cine a trimis mesajul de ameninţare şi din ce motiv, scrie Mediafax.

 

UPDATE, ora 19.30

Palatul prezidenţial din Viena a fost evacuat în urma unei alerte cu bombe, care s-a dovedit a fi falsă, după ce poliţia luase măsuri sporite pentru securitatea şefului statului.

Forţele de ordine au verificat imobilul cu mare atenţie mai mult de o oră şi jumătate, dar rezultatele au fost negative, autorizând revenirea persoanelor evacuate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel