Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă pe aeroport. Un avion a luat foc imediat după aterizare, după ce frânele trenului de aterizare s-au supraîncălzit
WhatsApp
Clipe de panică pentru pasagerii unui avion al companiei Spirit Airlines care a aterizat pe Aeroportul Internațional Atlanta din Georgia: frânele trenului de aterizare s-au supraîncălzit și aeronava a luat foc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion al companiei Spirit Airlines care a aterizat pe Aeroportul Internațional Atlanta din Georgia, venind din Florida. S-a întâmplat ieri dimineață. Avionul a luat foc după ce frânele trenului de aterizare s-au supraîncălzit, potrivit Abc News. Echipajele de pompieri au stins imediat flăcările și niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

Un avion a luat foc imediat după aterizare, după ce frânele trenului de aterizare s-au supraîncălzit

 


După cum reiese din unele înregistrări video care au circulat pe rețelele de socializare și care au fost realizate din interiorul avionului, flăcările au apărut în apropierea pneurilor mașinii, în timp ce nori de fum se ridicau spre partea din spate, în timpul aterizării pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, în jurul orei locale 9:30.

"Zborul Spirit 383 de la Tampa la Atlanta a aterizat în siguranță după ce una dintre frâne s-a supraîncălzit", a declarat un purtător de cuvânt al companiei. "Aeronava a fost escortată până la poarta de îmbarcare, unde oaspeții au debarcat în siguranță, fără a fi răniți. Mulțumim primilor respondenți pentru că s-au întâlnit imediat cu aeronava, care va fi suspendată temporar din serviciu pentru întreținere".

Scottie Nelms, un pasager din avion, a declarat pentru postul de televiziune FOX 5 că zborul a decurs fără probleme până la sosirea pe pistă: atunci s-a auzit un zgomot ciudat din partea stângă a avionului. "Nimeni nu a știut ce a fost până când ne-am oprit complet în mijlocul pistei", a continuat Nelms. "Am văzut o flacără ieșind din motor și eu și ceilalți prezenți am început să ne speriem".

Numai luna trecută, tot în Statele Unite, trei persoane au fost rănite într-un avion al companiei Red Air care a luat foc după ce a aterizat la Miami. Administrația Federală a Aviației a stabilit că și în acel caz trenul de aterizare s-a supraîncălzit.

 

Pasagerii au descoperit o gaură imensă în lateralul avionului cu care tocmai călătoriseră timp de 14 ore

 

Un avion Airbus al companiei Emirates a sosit la Brisbane cu pasageri, bagaje și un mare secret - șocând personalul companiei aeriene și călătorii atunci când a aterizat pe pistă. Avionul avea o gaură imensă în lateral.

Pasagerii care au debarcat și personalul de la sol au găsit o gaură imensă în partea laterală a avionului, după ce acesta tocmai terminase un zbor intercontinental de 14 ore sâmbătă seara târziu.

Personalul "îngrijorat" al companiei aeriene a auzit o bubuitură puternică la scurt timp după ce avionul a decolat din Dubai și a anunțat controlul traficului aerian din Brisbane că este posibil ca avionul să fi explodat o anvelopă.

Piloții s-au pregătit pentru ce e mai rău înainte de aterizarea la Brisbane și au cerut ca echipajele de urgență să fie în așteptare pe pista de aterizare, conform Daily Mail.

Gaura a fost produsă în aripa stângă - o acoperire aerodinamică, nestructurală, care acoperă legătura dintre aripă și fuselaj - la doar câțiva metri sub ferestrele cabinei, însă niciun membru al echipajului sau pasager nu a fost rănit.

Printre pasagerii avionului se număra o actriță de profil și un profesor britanic, care și-au amintit momentul terifiant în care pasagerii au auzit o bubuitură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel