Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ALERTĂ la sediul central al Lidl din Germania! Mai mulți răniți după ce o bombă dintr-un pachet a explodat (VIDEO)
WhatsApp
Un dispozitiv artizanal a explodat, în această după-amiază, la sediul central al reţelei de supermarketuri Lidl, în Germania, cel puţin trei persoane fiind rănite, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.
ALERTĂ la sediul central al Lidl din Germania. Mai mulți răniți după ce o bombă dintr-un pachet a explodat

Zona este acum în mare parte înconjurată de poliție, numerose echipaje de salvare și un elicopter sunt în acțiune. Potrivit RT, se pare că peste 100 de angajați se aflau în clădire în momentul exploziei. Clădirea a fost evacuată.

Răniții au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre cei trei a suferit răni moderate în incident, conform rapoartelor locale, în timp ce ceilalți doi au scăpat cu răni ușoare.

„A fost probabil un pachet sau o scrisoare cu bombă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Gerald Olma, pentru Bild.

Nu există informații despre faptul că Lidl a fost șantajat sau amenințat înainte de incident, potrivit organelor de ordine locale.

O echipă de pirotehniști ar fi fost observată intrând în clădire. Clădirea a fost închisă, cu numeroase vehicule de poliție și de urgență la fața locului.

Se pare că un pachet similar a explodat, marți, în punctul de primire a mărfurilor unui producător de băuturi din Eppelheim. O persoană a fost rănită după ce un pachet a explodat. În prezent nu este clar dacă există o legătură între cele două evenimente.

 

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy )

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel