Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă în Spania: Explozie la ambasada Ucrainei din Madrid
WhatsApp
Un angajat al ambasadei Ucrainei la Madrid a fost rănit uşor miercuri de o „explozie” survenită în sediul misiunii în timp ce „manipula o scrisoare”, a informat o sursă din cadrul poliţiei, transmit AFP şi Reuters.

Angajatul a fost rănit uşor şi a mers la spital pe cont propriu.

„Poliţia naţională a deschis o anchetă la care participă poliţişti criminalişti”, a adăugat sursa, fără a da alte detalii.

Ambasada ucraineană nu a putut fi contactată deocamdată, menţionează Reuters.

Zona din jurul misiunii diplomatice a fost izolată de către poliţie, a relatat televiziunea spaniolă de stat TVE.

 

Vezi și 

 

Români, martori la atentatul din Turcia: „Dacă aș fi găsit loc de parcare, aş putea fi una dintre victime. Ceva de nedescris”

 

Turcia a fost în doliu după explozia de pe 13 noiembrie din Istanbul. Ultimul bilanţ oficial vorbeşte despre şase morţi şi 81 de răniţi. Responsabilă pentru atac ar fi o tânără de origine siriană, membră a Partidului Muncitorilor din Kurdistan. Suspecta a fost reţinută, alături de alte aproape 50 de persoane bănuite că au fost implicate în atentat. Martoră a terorii din Istanbul a fost şi o româncă. 

O bombă artizanală lăsată pe unul dintre cele mai frecventate bulevarde din Istanbul era detonată în mijlocul a sute de oameni. 

Printre ei se afla şi Narcisa. De origine este din Constanţa, dar locuieşte de 20 de ani în Turcia. 

„S-a auzit o explozie foarte puternică, lumea a început să alerge, să fugă, s-au ascuns şi, normal, am plecat spre casă cu maşina, am plecat acasă, am ajuns acasă, am deschis televizorul şi am aflat, de fapt, adevărul de la televizor. Că a fost un atentat. Am avut norocul că nu am găsit parcare în acel moment, deci în acele clipe...Dacă aş fi găsit loc de parcare, să parchez maşina, cu siguranţă şi eu aş putea fi una dintre victimele din atentatul de ieri. A fost foarte rău, ceva de nedescris, nu am cuvinte, pur şi simplu”, a spus Narcisa Sonmez, o româncă stabilită în Turcia.

Explozia a fost atât de puternică încât a spulberat mobilierul stradal şi vitrinele magazinelor din zonă. 

„Oamenii erau pe jos, era vizibil totul din colţul străzii. Încercau să sune, unii la ambulanţă, alţii la poliţie. Toţi tremurau şi plângeau”.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel