Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă în Europa pentru găsirea lui Raphael: Băiețelul de 10 ani a fost răpit de tatăl său - VIDEO
WhatsApp
Alertă în Europa pentru găsirea lui Raphael, un copil de 10 ani răpit de tată pentru ca băieţelul să nu fie vaccinat împotriva Covid.
Alertă în Europa pentru găsirea lui Raphael: Băiețelul de 10 ani a fost răpit de tatăl său

Interpol a lansat o alertă în Europa pentru a găsi un băiețel german de 10 ani răpit de tatăl său belgian. Bărbatul, pe nume Koen, lăsase o scrisoare de rămas bun și a fost văzut ultima oară cu fiul său în Olanda, au spus anchetatorii. Mama băiatului a raportat dispariția când fiul ei nu s-a întors din vacanța de Crăciun cu fostul său partener. Koen și-a dezactivat profilul de socializare și nu mai poate fi contactat telefonic. Femeia a decis atunci să depună plângere.

Conținutul scrisorii sugerează că tatăl nu putea suporta faptul ca băiețelul său să primească serul anti-Covid. De aceea, a vrut să dispară și să-și ia fiul cu el.

„Tatăl este de părere că virusul Covid-19 nu există”, explică Melanie, mama. „Oricine din jurul lui care este vaccinat este insultat, așa mi-a spus Raphaël. Sper atât de mult să se întoarcă, să alerge spre mine ca de obicei”.

 

 

Tatăl și-a folosit cardul de credit pe aeroportul din Amsterdam

 

Este foarte probabil ca fostul ei soț să fi fugit împreună cu Raphael într-o țară non-europeană. Potrivit informațiilor RTL, Koen și-a folosit cardul de credit pe aeroportul din Amsterdam. Mélanie ar fi fost contactată chiar de noua iubită a tatălui lui Raphael care ar fi sfătuit-o atunci să meargă la poliție. „Primul lucru pe care m-a sfătuit să-l fac a fost să merg la poliție pentru că Koen a fugit cu fiul său”.

Mélanie vrea ca acest coșmar să se termine: „Tot ce vreau este ca copilul meu să vină acasă, nu vreau altceva”.

 

În Spania o femeie a fost acuzată că şi-a răpit copiii pentru a nu fi vaccinaţi

 

Și în Spania o femeie a fost arestată miercuri pentru că şi-a răpit copiii pentru a-l împiedica pe fostul ei soţ să-i vaccineze împotriva COVID-19, relatează AFP. Femeia, în vârstă de 46 de ani, era căutată pentru „sustragere de minori” în urma unei plângeri depuse pe 16 decembrie de fostul ei soţ, care locuieşte în apropiere de Sevilla (Andaluzia), a declarat pentru AFP o sursă judiciară.  Acesta a semnalat că nu mai ştia nimic de cei doi copii ai săi, de 12 şi 14 ani, de la începutul lunii noiembrie şi a acuzat-o pe fosta soţie că i-a răpit pentru a-l împiedica să-i vaccineze împotriva Covid.

Căutată intens de poliţie, femeia s-a prezentat în fata justiţiei miercuri dimineaţa, la Sevilla, însoţită de cei doi copii, a indicat sursa judiciară. Judecătorul care se ocupă de dosar a avertizat imediat Garda Civilă, din moment ce exista un „aviz de căutare”, iar aceasta „l-a anunţat pe tatăl” celor doi copii.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Gărzii Civile, cei doi minori, care nu au mai fost la şcoală de la începutul lunii noiembrie, au fost predaţi tatălui lor miercuri după-amiază. Mama copiilor a fost între timp plasată în arest, urmând să fie deferită justiţiei, a adăugat sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel