Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă în aeroportul din Dublin: un bărbat s-a îmbarcat la bord fără pașaport sau alte documente
WhatsApp
Alertă pe Aeroportul Dublin, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani, a "dat buzna" pe lângă personal pentru a avea acces la un zbor Aer Lingus cu destinația Birmingham, fără a avea documentele necesare.
Alertă în aeroportul din Dublin: un bărbat s-a îmbarcat la bord fără pașaport sau alte documente

Aeroporturile sunt probabil unul dintre cele mai sigure și mai bine păzite locuri pe care le puteți găsi. Prin urmare, faptul că un bărbat a reușit să treacă de controlul de securitate și să se îmbarce într-un avion fără pașaport sau carte de îmbarcare reprezintă o problemă de securitate destul de șocantă.

 

Bărbatul a fost amendat cu 700 de euro

 

Acest lucru s-a întâmplat în această săptămână pe Aeroportul Dublin, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani, Abdul Ahmead, a "dat buzna" pe lângă personal și a avut acces la un zbor Aer Lingus cu destinația Birmingham, luni, fără a avea documentele necesare.

În aceeași săptămână în care Autoritatea aeroportuară din Dublin (DAA) a anunțat un plan în 15 puncte pentru a îmbunătăți standardele pentru pasagerii de pe Aeroportul Dublin în următoarele luni, a fost nevoită să se ocupe de consecințele jenante ale acestei încălcări a securității.

După ce personalul a alertat poliția aeroportului, bărbatul a fost reținut și scos din aeronavă în momentul decolării. Abdul Ahmead a fost amendat marți cu 700 de euro la Curtea Penală de Justiție, după ce a fost acuzat de intenția de a comite o infracțiune și de neprezentarea unui pașaport valabil sau a unui document similar în calitate de persoană care nu este cetățean al statului.

Deși bărbatul a fost interceptat înainte de plecarea zborului, se vor pune întrebări serioase cu privire la modul în care cineva a reușit să ajungă atât de departe în terminalul 2 al aeroportului din Dublin fără documentele de bază.

 

Probleme de securitate pe aeroportul din Dublin

 

Un purtător de cuvânt al Autorității aeroportuare din Dublin a spus într-o declarație: "Nu comentăm niciodată probleme de securitate din motive evidente.

Remarcăm reținerea rapidă a individului din acest caz de către poliția aeroportuară, care a fost prins intrând fără carte de îmbarcare după ce a fost supus controlului de securitate, precum și arestarea sa ulterioară de către An Garda Siochana și urmărirea penală cu succes în instanță.

La fel ca în cazul oricărui incident de acest gen, este în curs de desfășurare o analiză internă."

Oricât de tentant ar suna acum, data viitoare când ajungeți la aeroport și vă dați seama că v-ați uitat pașaportul acasă, poate că ar fi mai bine să nu vă riscați mâna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel