Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă de la ANSVSA. Medicii au găsit carne de pui cu Salmonella în mai multe magazine
WhatsApp
Autoritățile sunt în alertă, după ce au descoperit zeci de tone de carne de pui cu salmonella. Carnea provenea din Polonia, iar acum s-a retras din magazinele în care a fost descoperită. Românii sunt sfătuiți să se adreseze Autorității Sanitar-Vererinare(ANSVA), dacă identifică această carne importată din Polonia.
Carne de pui cu Salmonella, depistată în toată țara

ANSVSA a intrat în alertă, după ce a descoperit  zeci de tone de carne de pasăre din import cu Salmonella. Cele mai multe loturi au fost descoperite în carnea provenită din Polonia. Toate produsele infectate au fost retrase la vânzare. Cele mai multe au fost găsite la un depozit din București, informează știrileprotv.ro

Oamenii sunt sfătuiți să se uite cu atenție, atunci când cumpără produse de carne, aceasta să provină numai din surse autorizate, cu ștampila ANSVSA.

”Este un aflux mare atât de carne cât şi de ouă din Polonia dat fiind faptul că a crescut incidenţa în carne a salomenelie. Carnea care intră în România din acest stat memebru este oprită, se prelevează probe şi abia atunci când avem rezultate se poate stabili destinaţia, a declarat Mihai Ponea, director ANSVSA, pentru stirileprotv.ro

 Salmonella se transmite rapid la om. Principalele simptome sunt: diaree, febră, crampe abdominale, greaţă şi dureri de cap care pot dura până la șapte zile. În unele cazuri, infecția Cu Salmonella poate fi fatală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel