Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă cu bombă într-o stațiune de pe litoralul bulgăresc. Gara din Burgas a fost evacuată
WhatsApp
Gara din Burgas a fost evacuată, miercuri după-amiază, în urma unei alerte cu bombă, care a pus pe jar poliția și pompierii.

În jurul orei 16:15, un apel anonim a fost primit de la un telefon stradal poziționat lângă un hotel din Sunny Beach, care a anunțat că un dispozitiv exploziv improvizat a fost amplasat în gara din Burgas, potrivit BNT. Acest lucru a necesitat izolarea zonei din jurul stației și evacuarea cetățenilor și angajaților.

A fost lansată o percheziție la fața locului, precum și operațiuni de căutare pentru a stabili identitatea persoanei care a făcut apelul.

Perimetrul din jurul gării a fost securizat, iar călătorii şi angajaţii au fost evacuaţi. Poliţiştii au cercetat gara şi au început căutările pentru stabilirea identităţii autorului apelului anonim. 

A fost efectuată o percheziție amănunțită pentru căutarea de obiecte sau obiecte suspecte, precum și semnarea unei declarații de responsabilitate de către șeful gării din Burgas, conform căreia nu va fi închisă zona din jurul clădirii pentru o perioadă de o zi, ceea ce reprezintă abordarea standard.

Toți angajații sunt acum la locurile de muncă, iar trenurile circulă fără întârziere.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel