Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aeroitalia anunță o nouă rută spre România: Zboruri de două ori pe săptămână începând cu luna august
WhatsApp
Aeroitalia lansează o nouă rută spre România. 
Sursa foto: freepik.com

Aeroitalia va inaugura o nouă rută aeriană între Cuneo (Piemont, Italia) și Bacău (Moldova, România), pe 4 august. Noua rută va fi deservită de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică, cu aeronave Boeing 737-800 echipate cu 189 de locuri.

Tarifele pentru această rută încep de la 19,99 euro pentru un bilet dus, scrie cotidianul Targatocn. 

”O rută foarte solicitată de călători” 

 

„Suntem bucuroși să anunțăm această nouă conexiune directă mult așteptată și foarte solicitată între Cuneo și aeroportul Bacău. Aeroitalia își continuă extinderea rețelei Italia-România, devenind cea mai mare companie aeriană de pe piața Bacău-Italia și oferind clienților noștri un serviciu aerian și mai convenabil, care apropie familiile și afacerile. Similar cu dezvoltarea rutelor noastre Roma Fiumicino și Milano Bergamo, intenționăm să îmbunătățim rapid serviciul prin adăugarea mai multor frecvențe în câteva luni de la începere.", a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial al Aeroitalia.

„Suntem încântați să anunțăm legătura cu Bacău, o rută istorică a aeroportului nostru și foarte solicitată de călători. Salutăm Aeroitalia, transportatorul italian care câștigă din ce în ce mai multă recunoaștere pentru atenția acordată pasagerilor și pentru capacitatea sa de a conecta orașele italiene într-un mod larg, precum și pentru a ne conecta cu țări străine. Această colaborare reprezintă o oportunitate de creștere pentru noi, extinzând oferta pentru pasagerii noștri.”, a adăugat Anna Milanese, Vicepreședinte Executiv al Aeroportului Cuneo.

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel