Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescentă româncă, ucisă, cu sânge rece, de tânărul care o curta. Criminalul, căutat de mascați
WhatsApp
O crim a îngrozit, marți, localitatea bihoreană Ciocaia. O  adolescentă de 14 ani a fost ucisă, cu sânge rece, de un bărbat de 28 de ani.  Zeci de poliţişti îl caută, pe ucigaşul fetei, fiind instituite filtre în mai multe localităţi din zonă.

Crima s-a produs, marți dimineața, în jurul orei 11. Victima a fost lovită în zona capului de agresorul ei, despre care se presupune că este un tânăr în vârstă de 28 ani, care apoi a fugit.

La faţa locului a fost chemat imediat un echipaj medical de urgenţă, care a încercat să o resusciteze pe victimă, însă fără succes. Vecinii spun că bărbatul ar fi curtat-o pe adolescenta de 14 ani

 Sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au pornit în căutarea criminalului, fiind instituite filtre în mai multe localităţi din judeţ, scrie BIHOREANUL. 

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău, a declarat marţi seară, că autorul crimei este căutat şi a fost dat în consemn la frontieră. 

 

Adolescentă româncă, ucisă de tânărul care o curta. Criminalul, căutat de mascați

 

"În dimineaţa zilei 22 martie, poliţiştii oraşului Săcuieni au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 că în localitatea Ciocaia, care aparţine de Săcuieni, a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 14 ani, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului. Victima a fost găsită în interiorul locuinţei proprii. Ancheta în caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. În prezent se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, acesta fiind dat în consemn la frontieră", a explicat, pentru Bihoreanul, procurorul, arătând că în caz s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru omor. 

Corpul neînsufleţit al copilei a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală. "Cauza exactă a decesului copilei va fi stabilit de medicii legişti, în urma efectuării necropsiei", a mai spus prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel