Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescenta româncă dispărută în Italia, găsită speriată în compania a doi băieți. ”Situația nu a fost luată foarte în serios”
WhatsApp
O minoră de origine română a fost găsită de un cetățean care a recunoscut-o din fotografiile din media. 
Foto: Evelina N/ Sursă: Facebook - Paolo Picone

Evelina Neamțu, tânăra de 14 ani din Bologna, dispărută de vinerea trecută, a fost găsită de polițiști. Anunțul a fost făcut pe Facebook de avocata Barbara Iannuccelli, care, împreună cu Asociația Penelope, a asistat familia adolescentei în această perioadă dificilă.

Părinții Evelinei au depus plângere pentru răpire de copii, iar investigațiile s-au concentrat în zona Romagna, unde se bănuia că fata ar fi fost dusă de un tânăr cunoscut în cartierul Pilastro.

Ieri, avocata Iannuccelli a declarat pentru Fanpage.it că Evelina a fost identificată într-un tren spre Riccione, datorită unei persoane care a recunoscut-o din fotografiile distribuite în media și pe rețelele de socializare. Martorul, care inițial nu realizase gravitatea situației, și-a alertat tatăl după ce a văzut fotografia fetei și a recunoscut-o ca fiind însoțită de alți doi tineri, remarcând că aceasta părea speriată.

Potrivit avocatei, Evelina nu și-a părăsit niciodată familia și nu a dat semne de suferință anterior. „Părinții au fost alarmați, dar inițial situația nu a fost luată foarte în serios, deoarece în Bologna este obișnuit ca grupuri de copii să ia trenul spre Riccione pentru distracție. Însă, Evelina nu avea acest obicei, nu mergea cu prietenii la discotecă pe Riviera Romagna. Acest eveniment a zguduit familia, care nu este obișnuită cu astfel de situații”, a explicat Iannuccelli.

--------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel