Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescentă româncă, bătută de două fete într-un parc din Roșiori de Vede. Una dintre agresoare a fost arestată preventiv
WhatsApp
O adolescentă de 15 ani a fost agresată, pe 19 ianuarie, într-un parc din Roşiori de Vede de alte două fete, una de 14 ani, cealaltă de 18 ani. Poliţia s-a sesizat după apariţia unor imagini cu incidentul postate pe internet, iar fata de 18 ani a fost reţinută.
Adolescentă româncă, bătută de două fete într-un parc din Roșiori de Vede. Una dintre agresoare a fost arestată preventiv

După apariţia pe o reţea de socializare a unor imagini din care rezultă că o fată este agresată fizic prin lovire de alte două tinere, IPJ Teleorman s-a sesizat din oficiu.

”La data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13:00 – 13:30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare, cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, a transmis IPJ Teleorman. 

În urma anchetei, fata de 18 ani a fost reţinută pentru 24 de ore. Azi, tânăra a fost prezentată unităţii de Parchet.

 

Adolescenta bătăușă, arestată preventiv pentru 30 de zile

 

Tânăra de 18 ani care a fost filmată lovind împreună cu o altă fată o adolescentă de 15 ani într-un parc din Roşiorii de Vede a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, informează, vineri, IPJ Teleorman. "În urma administrării probelor existente la dosar, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede tânăra de 18 ani a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus emiterea mandatului de arestare pe o perioadă de 30 de zile. Agresoarea a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman", precizează IPJ Teleorman.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat cele două fete agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani. Fata lovită are 15 ani.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel