Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescent român, bătut și incendiat de propriul tată
WhatsApp
Caz șocant la Galați: un adolescent de 16 ani a fost incendiat chiar de tatăl său, un bărbat de 44 de ani.
foto ILUSTRATIV

El este cercetat acum pentru tentativă de omor, iar băiatul a ajuns la spital, cu arsuri.

Potrivit autorităților, cei doi se certau foarte des. Băiatul, crescut doar de tată, căci mama l-a părăsit imediat după naștere, a devenit victimă într-un conflict de o violență extremă, relatează Știrile PRO TV. Omul pur și simplu l-a incendiat. Copilul a început să strige după ajutor, moment în care vecinii au intervenit.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 11.01.2022, în jurul orei 21.00, inculpatul a aplicat unui membru de familie, în vârstă de 16 ani, lovituri cu pumnii şi cu un scaun din material plastic, iar ulterior l-a stropit cu alcool sanitar şi l-a incendiat, cauzându-i arsuri de gradul II pe 8 – 10 % din suprafaţa corpului, precum şi echimoze şi excoriaţii, pentru a căror vindecare au fost necesare 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat autoritățile.

 

Adolescentul a ajuns la spital

 

Martorii au chemat în ajutor medicii de la ambulanță, iar la fața locului au ajuns și polițiștii. În timp ce adolescentul a ajuns la spital sub supravegherea medicilor, tatăl a fost dus la audieri unde a recunoscut totul.

Inițial a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum este arestat pentru 30 de zile, acuzat de tentativă de omor calificat. Dacă se va dovedi vinovat, fapta i-ar putea aduce cel puțin şapte ani și jumătate de închisoare.

Cei de la Direcția pentru Protecția Copilului caută o soluție pentru băiat, după ce va fi externat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel