Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adevărul despre tancul transportat spre România, ținut de poliție 4 zile pe dreapta în Germania. Erich Mocanu: "Nu e cum s-a scris" - VIDEO
WhatsApp
Tancul care a fost oprit de polițiști în Germania în timp ce se îndrepta spre România nu este un tanc si nu era transportat ilegal. Erich Mocanu a spus în exclusivitate pentru ȘtiriDiaspora adevărul despre acest caz.

Tancul transportat de un șofer român și oprit de poliție în Germania este de fapt un utilaj de deszăpezire sau de curățare a drumurilor. Este de fapt o autoutilitară pe caroseria unui tanc, iar compania a avut o problemă cu licența de transport, în sensul în care vehiculul era prea mare și prea greu pentru tipul de licență prezentată, spune Erich Mocanu, reprezentantul organizației AEBS. 

Acesta este motivul real pentru care șoferul român a fost nevoit să stea patru zile pe loc, până s-au rezolvat toate problemele. 

"Arată ca un tanc, doar că nu este un tanc. Este o basculă pentru a curăța străzile. O utilitară pe caroseria unui tanc. Are o basculă în față, o șenilă, o șina pentru a împinge zăpada sau nisipul. A fost oprit sâmbătă seara, la 22.30, pe Autostrada A92, în timp ce mergea spre România. Vine din Franța. De acolo a fost luat acest tanc și mergea în România să facă antrenamente. Poliția a depistat în primă fază că nu e vorba de licență, ci de tonaj, fiind prea mare pentru licența pe care o are. Pentru asta au primit o amendă de 430 EURO, care s-a plătit astăzi.

S-a primit și o licență nouă de transport pentru o mașină cu 10 axe, care a venit chiar acum să preia utilajul. Au schimbat TIR-ul și acum se îndreaptă spre România.

Nu este cum s-a scris, că au vrut ilegal să ducă tancul în România. Mărimea și kilogramele. Astea au fost cele două probleme", a spus Erich Mocanu, în exclusivitate pentru ȘtiriDiaspora.

VIDEO

 

  

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel